Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dieven op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 09-03-2011, 19.29 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vanmiddag om 15.35 uur zijn op de Poelendaeleweg in Middelburg drie mannen aangehouden die even daarvoor hadden ingebroken.

Een buurman had de mannen een raam open zien breken in de Breeweg en verwittigde de politie. Die kon even daarna de drie, twee mannen uit Den Haag en een man uit Terneuzen, in de kraag vatten.


De verdachten zijn ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pgrijpstra (10-3-2011 om 08:27)
Eindelijk hebben ze er een paar ingerekend; mag ook wel eens na die honderden inbraken in Zeeland. De helft komt volgens mij niet eens in de krant. Bij ons was er recent ook buurtonderzoek ivm met inbraak; heb er niets van gezien in media. Direct huiszoeking bij die gasten;wie weet wat ze aantreffen
Yari (10-3-2011 om 08:00)
@Werken Moeten ze nu wel of niet gepakt worden?!? Het is ook nooit goed.
Loes (10-3-2011 om 06:09)
Speciaal ui den haag? en terneuzen?
Bram (10-3-2011 om 01:47)
Vanuit Den Haag dat weten we dat daar niet veel goeds vandaan komt, maar wat doet die \terneuzenaar daar nou weer bij. Goed vastzetten die klunzen en voorlopig maar even wachten met veroordelen. Worden ze misschien wakker en snappen dat dit gedrag niet thuishoort in onze maatschappij.
Harry (9-3-2011 om 23:26)
Zo dan, je zal even 3 kerels in je huis tegen komen. die zullen ook niet aarzelen om je nog een poeier te geven ook gok ik. Graag dezen lieden afzinken in de westerschelde aub.
Fransiscus (9-3-2011 om 22:24)
@werken; ik begrijp dat je het er niet mee eens bent dat ze zijn opgepakt en nu vastzitten? Misschien heb je een beter idee over wat met inbrekers te doen .als ze eindelijk een keer zijn gepakt.
Cookie-instellingen beheren