Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dieven op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 09-03-2011, 19.29 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vanmiddag om 15.35 uur zijn op de Poelendaeleweg in Middelburg drie mannen aangehouden die even daarvoor hadden ingebroken.

Een buurman had de mannen een raam open zien breken in de Breeweg en verwittigde de politie. Die kon even daarna de drie, twee mannen uit Den Haag en een man uit Terneuzen, in de kraag vatten.


De verdachten zijn ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (9-3-2011 om 21:02)
@Werken: En wat had jij dan in gedachten om deze "heren"te straffen?
Gerechtigheid (9-3-2011 om 20:45)
@Werken .. zeg het maar, wat stel je voor ? De strop, de kogel, of de elektrische stoel ? Vierendelen, kielhalen of de guillotine ? Dat is echter allemaal een gepasseerd station, dus zullen we er mee moeten leven dat ze, op kosten van ons allen, volpension genieten in Hotel De IJzeren Tralie. .
Werken (9-3-2011 om 20:04)
Moesten ze dan niet werken? 15:30 zijn de meeste mensen nog bezig. Of hadden deze nietdeugers helemaal niet gewerkt? Enfin, ze krijgen nu te eten op kosten van ons belastinggeld in Hotel Torentijd. Willen we dat nu eigenlijk wel. Willen we zulke gasten nog wel verzorgen van ons belastinggeld??
Cookie-instellingen beheren