Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode in auto slachtoffer misdrijf

Toegevoegd: 30-03-2011, 12.54 uur
Door: Roland de Jong
KAMPERLAND - De dode die gisteren in Kamperland werd aangetroffen blijkt het slachtoffer te zijn van een ernstig misdrijf in de familiaire sfeer. Dat meldt de politie.


Volgens de politie is onduidelijk waar het misdrijf heeft plaatsgevonden. Het stoffelijk overschot dat in de auto is aangetroffen, blijkt te zijn van een 64-jarige vrouw uit Bergen op Zoom.


De persoon die met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis is gebracht, is de 65-jarige echtgenoot van het slachtoffer. In hun woning is dinsdag onderzoek gedaan en ook heeft er een buurtonderzoek plaatsgevonden in de buurt waar het echtpaar woonde.

De man is door agenten van de Zeeuwse politie aangehouden en, nadat hij in het ziekenhuis was behandeld, overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De man zit nog vast en wordt later deze week voorgeleid aan de Rechter Commissaris.

Op dit moment is er een onderzoek gaande naar de doodsoorzaak van de vrouw. Daarbij hoort ook een sectie die door het Nederlands Forensisch Instituut wordt uitgevoerd. De politie hoopt dat deze sectie meer duidelijk maakt over de oorzaak van het overlijden van de vrouw.

Zie ook:
- Groot onderzoek dode in auto Kamperland (29-03-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sally (30-3-2011 om 18:02)
Dit is triest ik wens de familie veel sterkte
Mar (30-3-2011 om 17:36)
Moortje, ik vind het ook een intriest verhaal; maar ik vind het een beetje ongepast om nu al met allerlei veronderstellingen te komen. Beter wacht je tot er wat meer bekend is.
Lisa (30-3-2011 om 17:27)
Moortje@ niet denken.......laat eerst het onderzoek maar blijken,en niet van o mischien dat,of ik denk dat,de volgende maakt het verhaal weer anders.......wacht het onderzoek maar af.....
A. (30-3-2011 om 14:51)
@ Moortje: Waarschijnlijk, denken, vermoeden... Misschien beter wachten tot je zekerheid hebt, alvorens te reageren? Voor de nabestaanden heel veel sterkte.
Moortje (30-3-2011 om 13:11)
Diep triest dat dit moest gebeuren arme vrouw waarschijnlijk hebben ze iets bij willen leggen. Ik had al een vermoeden dat de persoon vermoord was omdat de schade aan de auto weinig was denk dat de andere persoon zelfmoord heeft geprobeerd te plegen wens familie van deze mensen veel sterkte
Cookie-instellingen beheren