Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 243 km

Illegale straatrace bij Ritthem

Toegevoegd: 07-05-2011, 11.36 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Op de Sloeweg Noord bij Ritthem is zaterdag tussen 01.00 en 02.00 uur een auto in beslag genomen. De bestuurder reed 60 kilometer per uur te hard.

Tijdens surveillance zagen agenten op de Denemarkenweg bij Nieuwdorp enkele auto's hard wegrijden en later weer terugkomen. Het bleek een illegale straatrace te zijn en er werden, met de laser, snelheden afgelezen van 145 tot 182 kilometer per uur. Een van de voertuigen moest even later op de toerit van de Sloeweg Noord stoppen omdat een van de voorbanden, inclusief de velg, stuk was gereden.


De bestuurder, een 23-jarige man uit de gemeente Veere, kreeg een proces-verbaal in verband met een snelheidsoverschrijding van 60 kilometer per uur, alsmede voor deelname aan een illegale straatrace. De auto is door de politie inbeslaggenomen.

Door de Zeeuwse politie zal het verscherpte toezicht op overlastgevende voertuigen voortgezet worden om zodoende de overlast te verminderen en de verkeersveiligheid te bevorderen.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeetje is bijna elk weekend.. (7-5-2011 om 11:51)
Jeetje zeg illegale straatrace wauwie das bijna elk weekend en s,avonds zo tussen 12.00 en 1.00 uur politie zeeland kan stinkend rijk worden ! Als ze eens een aantal nachten in onopvallende auto,s daar gaan rijden, kan de schatkist eens flink worden gespekt.Politie vaker controle,s !!!!
Cookie-instellingen beheren