Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km
-->

Truck gekanteld Ellewoutsdijk

Toegevoegd: 09-05-2011, 14.05 uur
Door: Roland de Jong
ELLEWOUTSDIJK - Op de P.J. Israëlweg in het Zuid-Bevelandse Ellewoutsdijk is vanochtend een vrachtwagen gekanteld.

De truck raakte rond 10.00 uur in de berm en belandde vervolgens op zijn kant in een naast de weg gelegen sloot. De lading van de vrachtauto, een berg puin, werd met behulp van een graafmachine op een weiland getrokken. Hierna kon bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen het gevaarte weer overeind trekken.


Bij het ongeluk raakte voor zover bekend niemand gewond. Een kleine olielekkage werd direct verholpen.

-->

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (9-5-2011 om 18:57)
@glo dit is het resultaat als trucks de berm in moeten, die zakken onder gewicht weg, dit is het directe gevolg, denk daar de volgende keer bij na als je de berm in moet!
Jj (9-5-2011 om 18:52)
Als deze heren chauffeurs zo blijven rijden, zullen er zeker doden vallen . zeedijk -kaaiweg kruising waar heel veel borssele kinderen gaan zwemmen, waar 30km is aangegeven, gewoon lekker 85km blijven rijden of scheuren met 35 ton .Vorige week al bijna fataal.
W (9-5-2011 om 18:28)
[glo] komt misschien door jezelf, chauffeur kan met dit materiaal geladen?????????niet de berm in . jij wel.doe zelf ook eens een poging om na te denken in het verkeer.
Straal (9-5-2011 om 18:03)
Glo, pas maar op dat je dan ook niet een keer net als die vrachtwagen op je zijkant in de sloot ligt. Fietsers kunnen makkelijker uitwijken als zulke combinaties.
Debz (9-5-2011 om 17:34)
Jeej wat zal die arme chauff geschrokken zijn en wat zal er een schade aan die wagen zijn zonde hoor:( dus mensen zo zie je maar een vrachtwagen kan niet zomaar ff de berm in hou daar dus rekening mee
Dafje56 (9-5-2011 om 17:31)
Als die kraanmachinist zijn bak tegen de lege truck aanzet staat de combinatie weer recht. Hoeft er niet zovewel geld ( per uur) voor een berger te worden uitgegeven. Kosten besparend.
Cookie-instellingen beheren