Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km
-->

Truck gekanteld Ellewoutsdijk

Toegevoegd: 09-05-2011, 14.05 uur
Door: Roland de Jong
ELLEWOUTSDIJK - Op de P.J. Israëlweg in het Zuid-Bevelandse Ellewoutsdijk is vanochtend een vrachtwagen gekanteld.

De truck raakte rond 10.00 uur in de berm en belandde vervolgens op zijn kant in een naast de weg gelegen sloot. De lading van de vrachtauto, een berg puin, werd met behulp van een graafmachine op een weiland getrokken. Hierna kon bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen het gevaarte weer overeind trekken.


Bij het ongeluk raakte voor zover bekend niemand gewond. Een kleine olielekkage werd direct verholpen.

-->

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Glo (9-5-2011 om 14:41)
Ik wordt regelmatig als fietser door dit soort combinaties de berm ingereden. Ook op stukken waar auto verkeer verboden is bv s-Heerenhoek richting EPZ
Karel (9-5-2011 om 14:34)
Tja het was wachten op een ongeval op die smalle wegen! Volgens mij zijn die onlangs nog versmald in het kader van verkeers veiligheid. Nou zie hier het resultaat. Gelukkig niemand gewond geraakt.
Cookie-instellingen beheren