Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km
-->

Truck gekanteld Ellewoutsdijk

Toegevoegd: 09-05-2011, 14.05 uur
Door: Roland de Jong
ELLEWOUTSDIJK - Op de P.J. Israëlweg in het Zuid-Bevelandse Ellewoutsdijk is vanochtend een vrachtwagen gekanteld.

De truck raakte rond 10.00 uur in de berm en belandde vervolgens op zijn kant in een naast de weg gelegen sloot. De lading van de vrachtauto, een berg puin, werd met behulp van een graafmachine op een weiland getrokken. Hierna kon bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen het gevaarte weer overeind trekken.


Bij het ongeluk raakte voor zover bekend niemand gewond. Een kleine olielekkage werd direct verholpen.

-->

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Linda (9-5-2011 om 16:26)
Ik kom er een paar keer per dag en word met regelmaat van de dijk gereden! zelfs wegen van rechts krijgen geen voorrang!
Piet (9-5-2011 om 15:22)
Meeste mensen kunnen geen twee of drie dingen tegelijk,bellen,papiertje lezen of invullen tja dan ga je slingeren,dat zie ik zo vaak bij me colega,s en dan heb ik nog nit over de automobilisten als ik naar beneden kijk met de telefoontjes......
Jantje (9-5-2011 om 15:20)
Tja karel, soms ligt hun bestemming daar,en kan het niet anders he. ik zeg nogmaals zonder transport geen pakketjes,geen kleding,geen bloemen,geen badkamer/keukens/geen voeding enz.alleen er zijn niet zoveel truckers die geschikt zijn,danzij die door arbeidburo worden verplicht tot opleiding.
Ttrucker kees (9-5-2011 om 15:18)
Glo, daarom kunje als fietser het beste ook even in de berm staan of rijden,als de wegen zo smal zijn, want dit is het resultaat wat er kan gebeuren als een geladen truck in de berm beland,of snapje het nog niet?,maar daar tegenover hoort dan ook dat de truckers hun snelheid aanpassen,helaas niet..
Veiligheid (9-5-2011 om 15:11)
@Glo,deze transporttypes kunnen slecht aan de kant gaan; als ze in de berm gaan zal het zeker dit als resultaat hebben! Vervelend voor fietsers, maar die kunnen zulk materiaal op afstand aan zien komen en even aan de kant moeten gaan; zowel v eigen veiligheid als v die vd andere weggebruiker(s).
Karel (9-5-2011 om 15:09)
@Glo en dan is de berm nu nog droog maar als het drassig is niet fijn om te wijken... tis triest dat ze die wegen zo smal maken.
Cookie-instellingen beheren