Weerbericht:
Geleidelijk perioden met zon, morgen wolkenvelden en in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 31 km

Hijskraan ramt frituur Vlissingen

Toegevoegd: 06-06-2011, 10.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een snackbar op de Boulevard in Vlissingen is maandagmorgen zwaar beschadigd geraakt doordat er een hijskraan tegen aan is gereden.

De hijskraan raakte mogelijk door gladheid van de weg toen het plots hard begon te regenen. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Delta heeft uit voorzorg de gasleiding afgesloten.


Volgens de politie was er alleen sprake van een kapotte waterleiding. De brandweer is ter plekke geweest om metingen uit te voeren. De Boulevard is tot na de bergingswerkzaamheden afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chiel (7-6-2011 om 16:32)
Triest dat zo weinig mensen weten dat je met zo'n gewicht niet meer te houden bent als je gaat glijden door de gladheid van de weg en ik lees hier nog dat Rene er weinig verstand van heeft want het ging om de kapotte leidingen. wees blij dat gas nog heel is dat was erger geweest sterkte machinist!
Roeland (7-6-2011 om 14:58)
@C Ach, je moet er niet te zwaar aan tillen hoor..;) Hoe vervelend ook, gebeurd is nu gebeurd. Schade van RELATIEF mee(zoek eerst ff betekenis van relatief op voor je me aanvalt), niemand was aanwezig, laat staan gewond. Speculeren over wat HAD kunnen gebeuren daar repareer je ook niks mee..
Annepanne (7-6-2011 om 14:53)
Ik ben het Maria eens, erg voor Wilma, Anton en Ingrid! Dit frietkotje is al heel lang een begrip op de boulevard, en mensen die er een grapje van maken hebben vast zelf nooit hard hoeven werken zoals zij! Jammer van die reacties, maar domme mensen heb je overal.
Maria (7-6-2011 om 09:23)
19 juni ,zou Wilma 35 jaar in de kiosk zitten en nu dit! een harde werker met hart voor de zaak. ik hoop van harte dat de kiosk gauw weer geopend is , het is een begrip in vlissingen en dat mag niet verloren gaan door zoiets als dit. sterkte ook speciaal voor anton keersemaker maria
Danny (6-6-2011 om 22:32)
Sorry hoor maar ik sprak de jongen die naast de bestuurder zat en hij heeft misschien wel 5 hele km te hard gereden maar zat zeker geen krantje te lezen merk wel aan jullie reacties dat jullie nooit met een zwaar voertuig rijden.. hoe zwaarder hij is hoe sneller hij uit breekt !!!
C (6-6-2011 om 22:21)
Gelukkig hier wat positievere reacties als op pzc! verschrikkelijk dit gun je iemand niet! en het ligt vast wat ingewikkelder dan wat humor aan de menu kaart toevoeg roeland....
Cookie-instellingen beheren