Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 70 km

Hijskraan ramt frituur Vlissingen

Toegevoegd: 06-06-2011, 10.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een snackbar op de Boulevard in Vlissingen is maandagmorgen zwaar beschadigd geraakt doordat er een hijskraan tegen aan is gereden.

De hijskraan raakte mogelijk door gladheid van de weg toen het plots hard begon te regenen. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Delta heeft uit voorzorg de gasleiding afgesloten.


Volgens de politie was er alleen sprake van een kapotte waterleiding. De brandweer is ter plekke geweest om metingen uit te voeren. De Boulevard is tot na de bergingswerkzaamheden afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (6-6-2011 om 14:59)
@metselaar Was zeker nog vroeg toen je deze reactie plaatste. Graafmachine is van Delta, om gas af te sluiten, en was natuurlijk pas ter plaatse toen het ongeluk al was gebeurt.
Conny (6-6-2011 om 14:34)
He Wilma en Ingrid, Sterkte met de rommel, wat een gezeik nu weer!
Roeland (6-6-2011 om 14:15)
Broodje hijskraan en patatje hijskraan met hijskraansaus aan de menukaart toevoegen en met een lach verder gaan.
Rene (6-6-2011 om 13:57)
Volgens de politie was er alleen sprake van een kapotte waterleiding. Dit is dan een waarneming van een agent die dringend een afspraak met een oogarts moet maken, de foto's tonen toch echt iets meer schade.
Inwoner van vlissingen (6-6-2011 om 13:46)
Enig idee @souburger....Hoe hard het regende op dat moment??
Ja ja.. (6-6-2011 om 13:38)
Ja ja uitgegleden ? Te hard gereden, en heeft volgens mij zeker een krantje zitten lezen hij heeft de hele bocht niet genomen ! Een geluk dat er niemand aan het werk was in het Frituurkotje..
Cookie-instellingen beheren