Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Dode man in woning Middelburg

Toegevoegd: 06-06-2011, 15.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In een woning aan 't Zanddorp in Middelburg is maandagmorgen een dode man aangetroffen.

De vondst werd rond kwart voor elf gedaan in de woning. De politie is gelijk een onderzoek gestart. Technisch rechercheurs doen in witte pakken onderzoek in en rond de woning Of er sprake is van een misdrijf is nog niet duidelijk.


De politie wil nu geen nadere gegevens verstrekken omdat het onderzoek nog gaande is. Naar verwachting zal er in de loop van de dag meer duidelijkheid zijn over deze zaak.

De straat is volledig afgesloten in verband met het onderzoek.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sterkte aan de nabestaande.. (8-6-2011 om 19:29)
Sterkte aan de nabestaande van deze meneer..
Melissa (7-6-2011 om 21:03)
Stond wel raar te kijken is een straat verder als mij maar vandaag zijn ze ok mee witte pakken bezig geweest en witte schermen dus ik durf nix te zegge hoe het komt familie en nabestaande wens ik heel veel sterkte
Francoise (7-6-2011 om 19:21)
Ik vind het wel raar dat de berichtgeving hier blijft steken.....Maandagavond of dinsdagmorgen zou de politie opening van zaken geven...??
Bertus (7-6-2011 om 16:13)
Tja, iedereen kan plots overlijden, in de thuiszorg, als mantelzorger en familie gebeurd het ook dat men een familielid die men een paar uur ervoor nog sprak, dood vinden. Maar er wordt lang niet altijd onderzoek gedaan in witte pakken. Sterkte voor familie, nabestaanden
Gianna (7-6-2011 om 12:48)
@Marina: ja hoor. Ik ben al meer dan 50 jaar Zeeuw en nog nooit vermoord. Doe niet zo dramatisch.
Naamgenote (7-6-2011 om 07:07)
Veel mannen wonen alleen, staat ook in de kranten vndaag. Dit hoeft geen moord te zijn. Een stille dood van iemand die weinig contacten heeft kan ook. Sterkte aan nabestaanden en vrienden.
Cookie-instellingen beheren