Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man (55) dood door misdrijf

Toegevoegd: 08-06-2011, 08.39 uur - Update: 02-11-2016, 16.39 uur
Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - De man die vannacht zwaargewond werd aangetroffen in een woning in Sint Maartensdijk is overleden aan de gevolgen van een misdrijf. Dat meldt de politie.


Rond 01.20 uur vond er een ernstig incident plaats in de woning aan de Keethil. De politie wil tot nu toe alleen kwijt dat de 55-jarige bewoner gewond werd aangetroffen onderaan de trap. Het slachtoffer werd lange tijd gereanimeerd, maar overleed ter plekke.

Het onderzoek was woensdagmorgen gericht op de grote parkeerplaats nabij de woning. Technisch rechercheurs hebben de omgeving afgezocht. Ook is er een grote witte tent opgezet voor de woning. Het onderzoek is nog in volle gang.

De politie is een grootscheeps onderzoek gestart en de tactische en forensische recherche houden een sporenonderzoek in en om de woning. Ook is een buurtonderzoek gehouden onder de buurtbewoners omdat mogelijk iemand iets heeft gehoord of gezien wat in verband kan worden gebracht met deze zaak.

Informatie omtrent de doodsoorzaak van de man is nog niet bekend.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
It's me (8-6-2011 om 14:12)
@Mien je wordt meestal niet zomaar vermoord,er zal heus wel meer op doen,en Kees ook op Ameland gebeurd weleens wat....alleen nu is het zo dichtbij, wens de familie veel sterkte met dit verlies
Zeeuwse (8-6-2011 om 13:20)
@ kees: wat is dat nou weer voor belachelijke reactie? Sterkte voor de nabestaanden!
........ (8-6-2011 om 12:38)
Waar gaat dit heen in Zeeland? Sterkte voor de nabestaanden.
Monique (8-6-2011 om 12:11)
Mien, ben het met je eens en weet je: die verdachte die vinden ze niet meer, die is allang vertrokken. Ik wens nabestaande heel veel sterkte met dit verlies. Ik hoop dat ze snel meer duidelijkheid hebben. Ik loop smorgens de krant in smerdiek maar zal dit nu niet meer met een gerust hart doen.
Kees (8-6-2011 om 12:01)
Ik ga naar Ameland,geen auto dus geen boeven,die zijn te lui om te lopen
Tjonge jonge (8-6-2011 om 10:43)
Heel erg wat er nu weer is gebeurd in de smalstad. De laatste tijd hoor je niks anders dan inbraken. Je bent gewoon verplicht een alarm in huis te hebben. Nabestaande en vrienden willen wij heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd. Hopelijk word de dader gepakt en krijg hij een goeie straf
Cookie-instellingen beheren