Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Man (55) dood door misdrijf

Toegevoegd: 08-06-2011, 08.39 uur - Update: 02-11-2016, 16.39 uur
Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - De man die vannacht zwaargewond werd aangetroffen in een woning in Sint Maartensdijk is overleden aan de gevolgen van een misdrijf. Dat meldt de politie.


Rond 01.20 uur vond er een ernstig incident plaats in de woning aan de Keethil. De politie wil tot nu toe alleen kwijt dat de 55-jarige bewoner gewond werd aangetroffen onderaan de trap. Het slachtoffer werd lange tijd gereanimeerd, maar overleed ter plekke.

Het onderzoek was woensdagmorgen gericht op de grote parkeerplaats nabij de woning. Technisch rechercheurs hebben de omgeving afgezocht. Ook is er een grote witte tent opgezet voor de woning. Het onderzoek is nog in volle gang.

De politie is een grootscheeps onderzoek gestart en de tactische en forensische recherche houden een sporenonderzoek in en om de woning. Ook is een buurtonderzoek gehouden onder de buurtbewoners omdat mogelijk iemand iets heeft gehoord of gezien wat in verband kan worden gebracht met deze zaak.

Informatie omtrent de doodsoorzaak van de man is nog niet bekend.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (8-6-2011 om 10:32)
Beste Mien, Eerst even nadenken voor je iets zegt, onderzoek is nog bezig, dus er zal best wel een verdachte uit komen. Mijn medeleven met de familie
Marie (8-6-2011 om 09:59)
@ Mien, of je op een riustig dorp woont maakt tegenwoordig niks meer uit nee...maar je weet niet wat er heeft gespeeld! en nog geen verdachte tja het is pas gebeurd dus nog even afwachten! heb geduld het is net gebeurd
B (8-6-2011 om 09:22)
@Mien, eerst maar eens afwachten welke mogelijke reden er uit het onderzoek komt. Misschien is het een willekeurig slachtoffer maar misschien ook niet. Het is absoluut niet goed te praten maar je weet verder niet wat er aan de hand is.
Mien (8-6-2011 om 09:16)
Triest verhaal. Woon je in een rustig dorp, ben je nog je leven niet zeker. Word je gewoon vermoord!! Het lijkt wel of de criminaliteit in Zeeland steeds meer toe neemt. Waar kan je nog wel veilig wonen als het op Smerdiek niet eens meer kan? En nog geen verdachte.. je komt er dus nog mee weg ook!
Cookie-instellingen beheren