Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 29 km

Politiehond grijpt brandstofdief

Toegevoegd: 10-06-2011, 11.11 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In de Oesterstraat in Zierikzee is vrijdag een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van diefstal van brandstof uit auto's.

De politie kreeg rond 03.00 uur een melding van een man die met een fiets en een jarrycan met een brandstofleiding tussendoor de geparkeerde auto's liep. Een agent kwam met zijn diensthond, Valentino Rossi, ter plaatse.


Nadat de fiets was gevonden, kwam korte tijd later de gezochte man de straat ingelopen met in zijn hand een koffer met twee jerrycans en een brandstofleiding. De man reageerde niet op het aanroepen van de agent, waarna Valentino Rossi werd ingezet.

De hond stopte de man, maar werd door hem geslagen met de koffer. Hierop beet de hond in de arm van de man. De verdachte werd, vanwege verzet, door middel van een armklem aangehouden en overgebracht het politiebureau in Goes. Daar is hij eerst door een arts onderzocht en daarna is de man naar Torentijd gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ton Luca (10-6-2011 om 13:14)
Wie niet horen wil, moet maar voelen. Ik hoop dat de dader ook wordt aangeklaagd wegens dierenmishandeling. Goed werk Valentino..........wooooooof
Eindelijk gerechtigheid (10-6-2011 om 12:49)
Zet hem voor elleke liter maar een maand vast en bravo voor de hond geef hem maar lekker te eten extra
Hippo (10-6-2011 om 12:37)
GOOOOOOOO, ROSSI !!!!!!!
Beppie (10-6-2011 om 12:01)
Dat zo'n vent nog door een arts is onderzocht Valentino Rossi is daar ook een dierenarts geweest om hem te onderzoeken? Had beter kunnen gebeuren ipv die vent te laten onder zoeken. Valentino Rossi heeft toch zeker wel een kluif extra gehad beste politie mensen? Heeft hij wel verdiend de kanjer.
Han (10-6-2011 om 11:55)
Ja arme hond krijgt hij een klap met de koffer,ik hoop dat de hond er niets aan over heeft gehouden goed zo bijt maar goed door ,er lopen zo veel gekken rond
Ed vd Bovenkamp (10-6-2011 om 11:30)
Geweldig ! er moeten meer van die Valetino Rossi, s in gezet worden maar de echte Vale kan HEEEEEL goed racen en die is niet te pakken met een goede politie hond. Bravo voor de politie.
Cookie-instellingen beheren