Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politiehond grijpt brandstofdief

Toegevoegd: 10-06-2011, 11.11 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In de Oesterstraat in Zierikzee is vrijdag een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van diefstal van brandstof uit auto's.

De politie kreeg rond 03.00 uur een melding van een man die met een fiets en een jarrycan met een brandstofleiding tussendoor de geparkeerde auto's liep. Een agent kwam met zijn diensthond, Valentino Rossi, ter plaatse.


Nadat de fiets was gevonden, kwam korte tijd later de gezochte man de straat ingelopen met in zijn hand een koffer met twee jerrycans en een brandstofleiding. De man reageerde niet op het aanroepen van de agent, waarna Valentino Rossi werd ingezet.

De hond stopte de man, maar werd door hem geslagen met de koffer. Hierop beet de hond in de arm van de man. De verdachte werd, vanwege verzet, door middel van een armklem aangehouden en overgebracht het politiebureau in Goes. Daar is hij eerst door een arts onderzocht en daarna is de man naar Torentijd gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mmi (10-6-2011 om 11:30)
Ik hoop dat de hond net zo hard gebeten heeft als zijn naamgenoot racet. Aanpakken zulke lui, geef maar eens een vaste verblijfplaats de komende tijd. Met de nadruk op vast.
Jan (10-6-2011 om 11:29)
Goedzo Valentino,mijn hond had zijn hand er af gebeten,maar hij mag alleen maar bijten, er zijn landen waar je hand er af gaat als je steelt
Cookie-instellingen beheren