Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Auto Meye brandend gevonden

Toegevoegd: 10-06-2011, 15.00 uur
De brandende auto (links) in Waalwijk.
De brandende auto (links) in Waalwijk.
© Foto: Marvin Doreleijers (www.brandweer112.nl)
Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - De auto van het moordslachtoffer uit Sint Maartensdijk is vannacht brandend aangetroffen in Waalwijk.


De auto van het slachtoffer, de 55-jarige fotograaf Henry Meye, werd aangetroffen in het Mr. Troelstrapark in Waalwijk. Vrijdagavond is in de omgeving van het Troelstrapark een buurtonderzoek gehouden.

Naast de auto van Meye ging ook een andere auto in vlammen op. Woensdagnacht brandden in Waalwijk ook al twee auto's uit. Dat gebeurde op 200 meter afstand van de plek waar de auto van Meye in vlammen opging. Of er een verband bestaat is nog niet bekend.

Het huis van het slachtoffer aan de Keethil in Sint Maartensdijk is nog niet vrijgegeven en blijft beschikbaar voor verder onderzoek. Sectie heeft uitgewezen dat Meye is doodgeschoten.

De recherche wil graag meer weten over het leven van het slachtoffer. Mensen die menen iets te weten over deze zaak en nog niet benaderd zijn door de politie, worden verzocht zich te melden. Dat kan bij de politie via 0900-8844.

Mensen die anoniem willen blijven kunnen contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE) van Politie Zeeland onder nummer: 06 18176703. Bij de CIE is hun anonimiteit volgens de politie absoluut gewaarborgd.

 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren