Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Middelbrand in woning Vlissingen

Toegevoegd: 17-06-2011, 18.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De brandweer is vrijdagavond massaal uitgerukt voor een woningbrand in Vlissingen.


De brand werd rond 17.20 uur ontdekt op de zolderverdieping van een woning aan de Paauwenburgweg. Omdat het vuur mogelijk was overgeslagen naar het dak schaalde de brandweer op naar een middelbrand.

Bij aankomst van de brandweer bleek de brand snel te zijn geblust. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio is de brand ontstaan in de wasmachine.
 
De brandweer heeft de woning geventileerd en het naastgelegen brand gecontroleerd. Hoeveel schade de woning heeft opgelopen is onbekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (19-6-2011 om 20:29)
Los van deze discussie vind ik het vreemd dat wij als inwoner van Vlissingen kennelijk belasting hebben betaald voor een dure brandweerauto die dus niet rijdt. Ik maak mij daar zorgen om. Niet of een brandweerman uit koudekerke het leuk vindt om naar Vlissingen uit te rukken.
Erik (19-6-2011 om 20:14)
@Mark: iedereen weet dat die meeting niet zuiver is als je een auto met 4 personen al laat rijden tov een auto met 6 personen. Het gaat er om wanneer men meldt dat de auto vol is en ze gaan rijden toch? Dat is overal een probleem want ook Kouderkerke kan vaak niet uitrukken.
Mark (19-6-2011 om 16:52)
@Erik: Je bekijkt nu wederom de afstand van kazerne naar incident.. Het gaat ook om de tijd die de brandweerlieden nodig hebben tot het vullen van de auto op de kazerne. Tot 3 jaar geleden werd dit niet gedaan. A naar B en niet alleen B naar C.
Erik (18-6-2011 om 17:04)
@Mark vanuit koudekerke 3,3 km 6 minuten vanuit post Vlissingen 1,5 km 3 minuten volgens de routeplanner. 3 minuten is niet veel maar ze zeggen altijd "als iedere seconde telt". @Bart ik zag behalve de brandweerauto nog zeker een man of tien staan bij de kazerne in Vlissingen.Lijkt mij toch genoeg?
Mark (18-6-2011 om 11:51)
@Erik: "helemaal uit Koudekerke" is wel een aparte reactie.. Als je in afstand kijkt ligt het even ver.. Ten tweede blijken hun sneller in opkomsttijd, en daar gaat het uiteindelijk om.. Snelle dienstverlening. Ze zullen binnen de organisatie vast wel nagedacht hebben denk je niet..
Anoniem (18-6-2011 om 08:56)
Andere heren andere wetten zeggen ze maar het is zo en het word nog gekker het ga zo gek worden dat je huis half af gebrand is voor dat de brandweer er is of dat er doden vallen met hun andere regeltjes en kazernes laten verdwijnen.
Cookie-instellingen beheren