Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie haalt auto's uit verkeer

Toegevoegd: 20-06-2011, 16.57 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee auto's uit het verkeer genomen die aan het racen waren in Middelburg.


Surveillerende agenten zagen rond 00.15 uur twee auto's met een behoorlijke snelheid over de Looierssingel rijden. Omdat er veel overlast is van racende personenauto's, besloten de agenten deze auto's te controleren.

Op de Langevieleweg konden de voertuigen aan de kant worden gezet. De eerste auto was eigendom van een 20-jarige man uit de gemeente Veere en de tweede auto was eigendom van een 22-jarige man uit dezelfde gemeente.

Omdat de auto's veel te veel geluid produceerden zijn de voertuigen uit het verkeer genomen. Momenteel is het wachten op een technisch onderzoek op het politiebureau. Het aantal decibellen geluid wat de auto's produceren zal gemeten worden door de technische recherche van Politie Zeeland.

Wat er met de auto's en de beide mannen gaat gebeuren hangt af van het resultaat van de technische controle.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ frans (21-6-2011 om 13:16)
Frans, ze dachten niet dat ze teveel herrie maakten....ze hoorden t! en dieven kun je niet achterna gaan, omdat je simpelweg als agent niet overal tegelijk kunt zijn, maar wel na een telefoontje over overlast kunt reageren,of snap je dat niet?
Jan (21-6-2011 om 13:08)
He!he!zijn we in oostkapelle klaar met de heren met hun hondaatjes gaan ze het maar ergens anders proberen ik vind dit een heel kinderachtig gedrag om zo de aandacht te trekken
Engeltje (21-6-2011 om 12:47)
Goed gedaan weer 2 snelheidsduivels van de weg gehaald moeten ze maar naar zandvoort gaan voor een racecircuit. En frans wat kun jij zuren zeg zeker ook een snelheid duivel? Je moet je gewoon aan de snelheid houden dat moeten we allemaal
Kansloze (21-6-2011 om 11:49)
Wat een kansloze berichten weer hier zo, allemaal mensen die het zelf nooit mochten van hun ouders of er het geld niet voor hadden daarom gunnen jullie niemand anders de lol die jullie ook zo graag hadden willen hebben. voor 5000 euro heb je en leuke sprint civic hoor, SPAREN dus.
G.Huisman (21-6-2011 om 11:48)
Als ik autonummers door zou mogen geven wat overdreven geluid produceerd,zoals uitlaat en muziekspelers,zouden er iedere dag zeker 25 auto s van de weg gehaald worden.Dit is dezelfde catoregie die op auto hangplaatsen alle blikjes en afval naar buiten gooid.
Mick (21-6-2011 om 11:40)
@Frans, achter dieven aan? Stel dat er een kind op straat loopt en nét oversteekt terwijl zo'n stelletje mongolen aan het racen is! Laat die dief maar even zitten dan! De komende 10 jaar een rij-ontzegging, minimaal!!!!
Cookie-instellingen beheren