Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie haalt auto's uit verkeer

Toegevoegd: 20-06-2011, 16.57 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee auto's uit het verkeer genomen die aan het racen waren in Middelburg.


Surveillerende agenten zagen rond 00.15 uur twee auto's met een behoorlijke snelheid over de Looierssingel rijden. Omdat er veel overlast is van racende personenauto's, besloten de agenten deze auto's te controleren.

Op de Langevieleweg konden de voertuigen aan de kant worden gezet. De eerste auto was eigendom van een 20-jarige man uit de gemeente Veere en de tweede auto was eigendom van een 22-jarige man uit dezelfde gemeente.

Omdat de auto's veel te veel geluid produceerden zijn de voertuigen uit het verkeer genomen. Momenteel is het wachten op een technisch onderzoek op het politiebureau. Het aantal decibellen geluid wat de auto's produceren zal gemeten worden door de technische recherche van Politie Zeeland.

Wat er met de auto's en de beide mannen gaat gebeuren hangt af van het resultaat van de technische controle.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (21-6-2011 om 21:28)
Heel goed! Ze moeten meer van deze staande houden, maar diegenen die per ongeluk 5km te hard rijden geen boete geven! Aan zulke race monsters valt veel meer te verdienen!
Middelburger (21-6-2011 om 20:37)
"Yess: Dat is zielig hoor, laat die gasten met die uitlaten... zo erg is het niet... tenzij je een zeur bent. Ga de echte criminelen oppakken politie. Mijn fiets is op het station gestolen (en ook fietsen van anderen), zoek die terug!
VdVonck (21-6-2011 om 19:34)
Prachtig! Zoals hieronder beschreven de schredder in!
DD (21-6-2011 om 19:09)
Voor alle mensen die vinden dat de politie 'echte' boeven moet gaan vangen: als de bestuurders van de in beslag genomen auto's zich gewoon aan de regels hadden gehouden, was er niks aan de hand geweest. Niet zeuren achteraf dat de politie gewoon zijn werk doet!
Jay (21-6-2011 om 17:53)
De politie moet meteen eens ff goed onder de kap van veel van die wagentjes kijken... klopt vaak ook geen hol van.. Compleet andere motoren dan dat er op papier staat... Tuning ok maar doe het dan wel op een verantwoorde manier..
H driver (21-6-2011 om 13:41)
Vooroordelen, het blijkt wel weer aan de reacties te zien. Die gasten reden normaal over de weg. Ze werden alleen van de weg gehaald omdat ze waarschijnlijk te veel geluid produceerden (maar dat moet nog blijken na een technisch onderzoek) De politie zeeland is bang voor de echte criminelen.
Cookie-instellingen beheren