Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Politie haalt auto's uit verkeer

Toegevoegd: 20-06-2011, 16.57 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee auto's uit het verkeer genomen die aan het racen waren in Middelburg.


Surveillerende agenten zagen rond 00.15 uur twee auto's met een behoorlijke snelheid over de Looierssingel rijden. Omdat er veel overlast is van racende personenauto's, besloten de agenten deze auto's te controleren.

Op de Langevieleweg konden de voertuigen aan de kant worden gezet. De eerste auto was eigendom van een 20-jarige man uit de gemeente Veere en de tweede auto was eigendom van een 22-jarige man uit dezelfde gemeente.

Omdat de auto's veel te veel geluid produceerden zijn de voertuigen uit het verkeer genomen. Momenteel is het wachten op een technisch onderzoek op het politiebureau. Het aantal decibellen geluid wat de auto's produceren zal gemeten worden door de technische recherche van Politie Zeeland.

Wat er met de auto's en de beide mannen gaat gebeuren hangt af van het resultaat van de technische controle.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (22-6-2011 om 16:32)
@ Joel: Doe eens wat aan die tunnelvisie van je joh! Voor een IETS bredere kijk op de dingen...en misschien kun je beginnen met JEZELF normaal te gedragen; dan word je waarschijnlijk ook normaal behandeld!Jankebal!
VdVonck (22-6-2011 om 12:30)
Jullie zouden stuk voor stuk eens moeten meemaken dat een van je naasten verongelukt door toedoen van zo'n debiel! Geloof me.. Dan is het allemaal geen 'gezeur' meer! Walgelijke maatschappij is dit aan het worden! En. Ga normaal werk doen? Waarschijnlijk heb je zelf met moeite de LTS gehaald! Lijp!
Popo-hater (22-6-2011 om 10:10)
Wat een gezeur zeg, laat hun gewoon lol hebben! Teveel geluid pff een trein maakt ook veel geluid? of een vliegtuig? en om 2 auto's gelijk zo'n probleem -_- zoals andere hier al zeggen bij de reacties; ga echte boeven vangen en niet een paar jongens die teveel geluid produceren.. get a life.
Gixx (22-6-2011 om 10:02)
De gene die deze politie acties toe juichen mensen zoek aub een hobby of een leven want je moet wel erg sneu zijn als je hier al helemaal blij van word. De oudjes (de groep die zich hier het meeste aan stoord) de gene die met 60 op de snelweg invoegen die je dan op de gekste manieren moet ontwijken
Lapiano (21-6-2011 om 22:55)
@yessss ... dan moet je ook een vent wezen en je eigen naam vermelden hier. Zelf niet jong geweest??
Joel (21-6-2011 om 22:14)
Wat zijn jullie allemaal een stelletje jankerts. nooit jong geweest? en wat praten jullie nou allemaal stelletje slijmballen over een goede actie van de POLITIE????? zijn jullie soms blind? dit is het enige wat die lui doen, jonge lui met honda's pesten. Ga normaal werk doen!!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren