Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 33 km

Politie haalt auto's uit verkeer

Toegevoegd: 20-06-2011, 16.57 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee auto's uit het verkeer genomen die aan het racen waren in Middelburg.


Surveillerende agenten zagen rond 00.15 uur twee auto's met een behoorlijke snelheid over de Looierssingel rijden. Omdat er veel overlast is van racende personenauto's, besloten de agenten deze auto's te controleren.

Op de Langevieleweg konden de voertuigen aan de kant worden gezet. De eerste auto was eigendom van een 20-jarige man uit de gemeente Veere en de tweede auto was eigendom van een 22-jarige man uit dezelfde gemeente.

Omdat de auto's veel te veel geluid produceerden zijn de voertuigen uit het verkeer genomen. Momenteel is het wachten op een technisch onderzoek op het politiebureau. Het aantal decibellen geluid wat de auto's produceren zal gemeten worden door de technische recherche van Politie Zeeland.

Wat er met de auto's en de beide mannen gaat gebeuren hangt af van het resultaat van de technische controle.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P.s (25-6-2011 om 20:01)
@bart zo te horen aan je reactie ben jij precies zón zelfde figuur die s'nachts stoer loopt rond te crossen. jullie verpesten het wel voor degeen met de wel mooie gestylde auto's. en ma stoer doen ma wel lopen janken als je zometeen iemand doodrijdt die bv zijn hond net aan het uitaten is
Bart (25-6-2011 om 15:20)
Jongens ,,, waar gaat dit nou over 2 kerels met een te harde uitlaat ? of omdat ze zogenaamt te hard rijden .... nieuwsflits die jongens doen stoer ... en de rest hierzo doet zielig en hard rijden is niet gevaarlijk zolang je weet wat je doet .... veel plezier met jullie nutteloze discussie .
Adri (23-6-2011 om 08:46)
Precies zoals jullie "coureurs" hier reageren, gedragen jullie je ook in het verkeer. Ik ben ook jong geweest, maar heb nooit mensen 's nachts met mijn asociaal gedrag wakker gehouden en begreep ook de bedoeling van de borden waar 30 en 50 op stond. ik vraag me af wie hier kortzichtig is.
Ziva (23-6-2011 om 08:21)
Hahaha, vermakelijk stukje reacties hieronder :) Zulke opgefokte mensen als sommigen hier zijn het grootste gevaar in het verkeer. Het mag niet, politie treedt op, ook weer niet goed... Er is toch een weg dat het feit omschrijft? Als je daar niet mee kunt leven emigreer je maar. Win-win situatie :D
Hans (22-6-2011 om 21:33)
Zeg!Stoppen jullie nu ook eens met dat gescheld op elkaar! Precies zo VdVonck zegt: Er moet maar eens wat gebeuren, dan praten(janken/Huilen) jullie wel anders! Gewoon aanpakken die racemonsters!!!Goede avond allemaal!
Joel van caam (22-6-2011 om 19:40)
Heel jammer dat we in een maatschappij leven met jankmensen echt heel jammer. En dan nog zeggen dat de politie hun werk doet?? Jullie zijn zo kortzichtig dat et niet meer normaal is, door mensen zoals jullie wordt deze maatschapij verpest, mietjes jankerts moet je mn adres kunnen we er over (praten)
Cookie-instellingen beheren