Man rijdt 59km te hard over Oesterdam

Toegevoegd: 01-07-2011, 08.32 uur

Door: Manfred Berrevoets
THOLEN - Omstreeks 21.20 uur donderdagavond waren agenten van de Zeeuwse politie bezig met een snelheidscontrole nabij de Oesterdam in Tholen.
 
Op die weg mag een snelheid van maximaal 100 km/u worden gereden. Er kwam echter een personenauto voorbij die 164 km/u reed. De gecorrigeerde snelheid bedroeg 159 km/u.

Aan de bestuurder werd een stopteken gegeven waar hij aan voldeed. De 28-jarige Tholenaar kon zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dammetje (1-7-2011 om 17:30)
Op deze dam mogen ze van mij wel vaker controleren. Wat je hier al niet ziet! Het is en blijft natuurlijk een risico als je te hard rijd. Stel dat er een vogel o.i.d. overkomt, waar blijf je dan met deze snelheid? Hopelijk lezen veel mensen dit politiebericht, en denken ze goed na over de risks.
Karel (1-7-2011 om 08:44)
Goh het was er waarschijnlijk zo druk dat dit mogelijk was. Als je te hardrijd weet je dat je gepakt kan worden. Echter om voor zo iets kleins je rijbewijs kwijt te zijn is gewoon zonde. Het is daar zo rustig en niet in een woonwijk ofzo. Alleen een boete had van mij ook wel gemogen.