Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Dode bij ongeval N61 Biervliet

Toegevoegd: 06-07-2011, 06.45 uur - Update: 06-07-2011, 07.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
BIERVLIET - Een 23-jarige automobilist uit de gemeente Sluis is vanmorgen overleden als gevolg van een ongeval op de N61. Zijn passagier raakte daarbij gewond.

Omstreeks 04.00 uur reed de 23-jarige bestuurder vanuit Terneuzen richting IJzendijke. Door nog onbekende oorzaak kwam hij in de rechterberm. Na een stuurcorrectie schoot de auto terug de weg op en belandde aan de linkerzijde in een droge sloot. De bestuurder werd daarbij uit zijn auto geslingerd.


Diverse hulpdiensten kwamen snel ter plaatse waaronder een traumahelikopter. Beide inzittenden van de auto zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Daar overleed de bestuurder aan zijn verwondingen.

De N61 is enige tijd afgesloten geweest, tegen 07.30 uur werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Charlot (7-7-2011 om 09:46)
Heel veel sterkte voor de familie!! Weer een drama op die verschrikkelijke weg.
Frank en Bianca (7-7-2011 om 00:05)
Heel veel sterkte met het verlies van jullie zoon en broer.
Engeltje (6-7-2011 om 20:46)
Wat verschrikkelijk je zult zo'n bericht thuis krijgen. Ik wens alle nabestaande heel veel sterkte met dit verlies. Ook de gewonde heel veel sterkte. Het is een rot punt daar heb het jaren gereden en er zijn van die gekke die je dan voorbij scheuren. Heel veel sterkte voor iedereen
Shirley (6-7-2011 om 19:24)
R.I.P lieve schat zal je missen je zal altijd in ons hartje voort gaan en van boven zal je ons nog vaak een traantje om jou zien laten. ik had jou het weekend nog gezien en nu dit kan het nog niet hellemaal vatte dat jij er gewoon niet meer bent. zal je misse mop. xxxje weifie shir
Jan (6-7-2011 om 19:01)
Tja weer een leven weg ,tja wat ook de oorzaak ook is deze jongen is niet meer, jammer zo jong,heeft het zelf thuis meegemaakt dat ze zo´n boodschap thuis brachten je bent er nooit op voorbereid ,en je wereld stort in De hulp verleners ik wens jullie ook heel veel sterkte en weer bedankt
Angela (6-7-2011 om 18:58)
Lieve Jongen waarom jij al zo lang beste maatjes, ineeens ben je er niet meer, ik zal je missen,je zit in me hart.Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte met het verlies van deze lieve jongen.
Cookie-instellingen beheren