Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli ingezet Vlissingen

Toegevoegd: 22-09-2011, 16.22 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De traumahelikopter uit Rotterdam is vanmiddag in Vlissingen ingezet voor een kind met gezondheidsproblemen. Dat bevestigt de politie.

Rond 14.50 uur kwam bij de Zeeuwse alarmcentrale de melding binnen dat er een kind niet goed was geworden in een flatgebouw aan de Hercules Segherslaan. Al snel werden naast twee ambulances ook een politiewagen en de traumahelikopter opgeroepen.


Omdat er in de directe omgeving van de flat geen geschikte landingslocatie was, werd besloten om met de ambulances naar het Baskenburgplein te rijden om daar de helikopter te laten landen. Er werd een stuk parkeerplaats vrijgehouden voor de landing, maar de piloot besloot om toch een stukje verder op het plein te landen.

De helikopter trok veel bekijks; binnen korte tijd stonden er 150 mensen te kijken. De arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis in Goes. De helikopter is daar later ook heen gevlogen. De Goese brandweer stond stand-by bij de landing aldaar.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joyce (22-9-2011 om 19:00)
@DD jeetje jij begint over een neusspray!!!zal je eigen kindje maar wezen dan piep je wel anders en dan ben je juist blij dat er zoveel standby staat voor het geval dat...sommigen mensen moeten eerst een s goed nadenken en dan pas doen of zet anders gewoon niks neer heb 2 kinderen die met hun geboorte af zijn gevoerd naar zhuis sophia was maar al te blij dat ze met een ambu vanuit rdam naar hier kwamen en dat er 7 mensen met haar bezig waren beter 1 teveel dan 1 te weinig zo ik heb gesproken!!!!
Vreemd (22-9-2011 om 18:18)
@DDLijkt mij dat zij zelf wel beter kunnen inschatten hoeveel materieel ze nodig hebben. Stand-by betekent niet dat zij aanwezig zijn maar oproepbaar zijn mocht het nodig zijn. Een politiewagen om alles in goede banen te leiden lijkt mij meer dan logisch, gezien er rond de 150 man stonden te kijken.
Peter (22-9-2011 om 18:16)
Beste DD het zal je eigen kind maar wezen
Petra (22-9-2011 om 18:10)
Beter 25 euro betalen voor een neusspray dan een traumaheli voor je kind !!! sommige reacties begrijp ik echt niet..
Een zeeuw (22-9-2011 om 17:48)
Heel veel beterschap voor dit kind. Ik hoop dat alles goed mag komen. Als het ons kind of geliefde is wil je ook dat ze alles op alles zetten om te helpen.
Rhino caps (22-9-2011 om 17:35)
@ DD, vlieg jij even op met je gezeur over je neusspray ! het ging hier om het leven van een kind te redden, en jij begint over je neusspray. over absurd gesproken, wat bent u een walgelijke egoist ! ziekmakend gewoon, en kunnen wij dat dan bij u declareren dan ?
Cookie-instellingen beheren