Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 262 km

Uitslaande brand in woning Nieuwland

Toegevoegd: 29-09-2011, 18.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een felle uitslaande brand heeft donderdagmiddag een woning in Nieuw en Sint Joosland deels in de as gelegd.

Het vuur ontstond rond 17.10 uur op de bovenverdieping van de woning aan de Hoge Stelle. Op dat moment was de zoon van de bewoners als enige in het pand aanwezig. Hij kon zichzelf op tijd in veiligheid brengen.


De hevige uitslaande brand bereidde zich snel uit van de eerste verdieping naar de zolder. Het vuur ging gepaard met een enorme rookontwikkeling die tot op grote afstand te zien was. De brandweer heeft twee tankautospuiten en een ladderwagen ingezet. Bij de brand raakte niemand gewond.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Monique (29-9-2011 om 19:54)
Jemig wat een vuur zeg. Gelukkig is er niemand gewond geraakt. Maar een enorm drama voor de bewoners. Heel veel sterkte gewenst.
Buurtbewoner Ed (29-9-2011 om 19:36)
Mensen wonen er nog geen maand en dan dit..... Ik wens de bewoners en de buren sterkte!
Poema (29-9-2011 om 19:34)
Wat raar dat ik de brandweerauto's uit Middelburg over de snelweg zag rijden als ze in N + St. Joosland moesten wezen want ze kunnen er dan pas bij Arnemuiden af. Via de parallelweg (60 km/u) lijkt mij toch logischer ook al moet je dan dwars door het dorp.
Cookie-instellingen beheren