Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Aanrijding met vrachtwagen op N62

Toegevoegd: 19-10-2011, 08.23 uur - Update: 19-10-2011, 19.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEERENHOEK - De Sloeweg / Stoofweg (N62) bij 's-Heerenhoek is in beide richtingen afgesloten in verband met een ongeval.

Rond 07.40 uur vond er een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en twee personenauto's. Ook raakte een bedrijfsauto met aanhanger bij de botsing betrokken. De twee personenauto's belandden ieder in een sloot. De vrachtwagen en de bedrijfswagen kwamen op de weg tot stilstand.


Een 38-jarige tankautobestuurder uit Geldrop had te laat in de gaten dat voor hem een file stond en kon zijn voertuig niet meer tijdig tot stilstand brengen. Twee personenauto's die achterin de file stonden schoten door de klap in de sloot. Een 28-jarige man uit de gemeente Noord Beveland en een 48-jarige man uit Terneuzen (inzittenden van de auto's) raakten hierbij gewond en zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

De hulpdiensten gingen direct uit van een zware aanrijding en alarmeerden zodoende diverse brandweerwagens, ambulances, politie-eenheden en de traumahelikopter. Uiteindelijk bleek de inzet van de helikopter niet nodig. Wel kwamen er drie brandweerwagens en meerdere ziekenwagens ter plekke.

De brandweer heeft samen met de ambulancedienst een gewonde uit één van de betrokken personenauto's gehaald. De bestuurder van de vrachtwagen, die volgens de politie geen gevaarlijke stoffen vervoerde, raakte niet gewond. Ook de twee inzittenden van de bedrijfswagen raakten niet gewond.

Vanwege het ongeluk raakte de weg volledig gestremd. Personenauto's draaiden zodoende massaal op de N62 om hun weg via een andere route te vervolgen. Veel vrachtwagens en bussen hadden deze mogelijkheid echter niet en staan zodoende tot op heden vast in de file. Zij moeten wachten todat de weg weer wordt vrijgegeven. Hoe laat dat precies gaat gebeuren is nog niet bekend.

Rondom de N62 is volgens de Verkeersinformatiedienst van grote vertragingen. De N62 is volledig gestremd tussen de aansluiting met de A58 bij Heinkenszand en de N254 bij 's-Heerenhoek. Vanwege het ongeluk zijn files ontstaan bij de aansluiting van de A58 in Middelburg. De Verkeersinformatiedienst meldde vanochtend vertragingen van respectievelijk 9 en 13 minuten in beide richtingen.

Volg ook de actuele updates op ons officiële Twitteraccount: klik hier.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mooi man (21-10-2011 om 16:58)
Mooi al die reacties die het zelf niet begrijpen en/of daar duidelijk zelf nooit komen. zelfs eentje die zelf reken tekens gebruikt maar wel commentaar geeft over begrijpelijk schrijven hahaha !
Rubber ducky (20-10-2011 om 23:34)
Ter verduidelijking, nergens schrijf ik dat er een landbouw trekker op de N62 heeft gereden. wel schrijf ik dat die file duidelijk veroorzaakt wordt door het stoplicht bij de stoofweg wat gewoon slecht is ingeregeld.
'@knowhow (20-10-2011 om 19:30)
Als je goed leest staat dat er goed trekker mag daar wel oversteken bij de lichten wat moeten ze anders?? vliegen ofzo??? er staat verder uitkijken =geen ongeluk hebben lezen en begrijpend lezen = en blijft moeilijk woon er zelf om de hoek weet echt wel hoe de situatie daar is
Bertus (20-10-2011 om 14:51)
Tja, Wat velen niet weten is dat de stoplichten er een km of anderhalf van dit ongeluk af stonden? Tjee, die vrachtauto is gewoon op een file ingereden... helaas kan dit gebeuren!!!
Edgar 2 (20-10-2011 om 11:00)
De vrachtwagen heeft dus wel hinder van dat trekkertje. beter lezen voordat je iemand afkraakt die precies hetzelfde bedoeld maar het sarcastisch neerzet:D:D:D:D
Edgar 1 (20-10-2011 om 10:59)
Rubber ducky heeft gewoon gelijk!!! hij bedoelt ook dat er op de doorgaande hoofdweg van de tunnel altijd file staat. en dat komt door de stoplichten die op rood staan voor het trekkertje dat moet oversteken naar 4453. het kan wel dichter bij de a58 zijn maar de truck ging naar de tunnel toe.
Cookie-instellingen beheren