Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Aanrijding met vrachtwagen op N62

Toegevoegd: 19-10-2011, 08.23 uur - Update: 19-10-2011, 19.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEERENHOEK - De Sloeweg / Stoofweg (N62) bij 's-Heerenhoek is in beide richtingen afgesloten in verband met een ongeval.

Rond 07.40 uur vond er een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en twee personenauto's. Ook raakte een bedrijfsauto met aanhanger bij de botsing betrokken. De twee personenauto's belandden ieder in een sloot. De vrachtwagen en de bedrijfswagen kwamen op de weg tot stilstand.


Een 38-jarige tankautobestuurder uit Geldrop had te laat in de gaten dat voor hem een file stond en kon zijn voertuig niet meer tijdig tot stilstand brengen. Twee personenauto's die achterin de file stonden schoten door de klap in de sloot. Een 28-jarige man uit de gemeente Noord Beveland en een 48-jarige man uit Terneuzen (inzittenden van de auto's) raakten hierbij gewond en zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

De hulpdiensten gingen direct uit van een zware aanrijding en alarmeerden zodoende diverse brandweerwagens, ambulances, politie-eenheden en de traumahelikopter. Uiteindelijk bleek de inzet van de helikopter niet nodig. Wel kwamen er drie brandweerwagens en meerdere ziekenwagens ter plekke.

De brandweer heeft samen met de ambulancedienst een gewonde uit één van de betrokken personenauto's gehaald. De bestuurder van de vrachtwagen, die volgens de politie geen gevaarlijke stoffen vervoerde, raakte niet gewond. Ook de twee inzittenden van de bedrijfswagen raakten niet gewond.

Vanwege het ongeluk raakte de weg volledig gestremd. Personenauto's draaiden zodoende massaal op de N62 om hun weg via een andere route te vervolgen. Veel vrachtwagens en bussen hadden deze mogelijkheid echter niet en staan zodoende tot op heden vast in de file. Zij moeten wachten todat de weg weer wordt vrijgegeven. Hoe laat dat precies gaat gebeuren is nog niet bekend.

Rondom de N62 is volgens de Verkeersinformatiedienst van grote vertragingen. De N62 is volledig gestremd tussen de aansluiting met de A58 bij Heinkenszand en de N254 bij 's-Heerenhoek. Vanwege het ongeluk zijn files ontstaan bij de aansluiting van de A58 in Middelburg. De Verkeersinformatiedienst meldde vanochtend vertragingen van respectievelijk 9 en 13 minuten in beide richtingen.

Volg ook de actuele updates op ons officiële Twitteraccount: klik hier.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (19-10-2011 om 17:53)
Rubber ducky, lees en je zult begrijpen! de boot was zeker niet sneller die had veel meer vertragingen (maar wel kroketjes), goes terneuzen een uur? met een driewieler meschien, ja natuurlijk is het tijdens de spits druk op deze wegen maar waar is het dat niet? typisch een reactie voor een badeend
Jelle (19-10-2011 om 17:20)
@ Rubber Ducky, het is daar iedere ochtend druk, dus als iedereen gewoon oplet gebeurt er niks...
J.C. (19-10-2011 om 15:49)
Rubber Ducky, hoe kom je erbij dat er een trekkertje (zoals jij dat noemt) over moest steken? Als je het filmpje goed bekijkt, zie je dat het dichter bij de A58 gebeurd, dan bij de Stoofweg. Je ziet op de achtergrond de afslag naar de A58. Wat ben jij denigrerend zeg.
Francis (19-10-2011 om 15:19)
De oorzaak blijft nog even onbekend , maar Rubber ducky , je moet niet zo snel met een oordeel klaar staan , als je de werkelijke oorzaak nog niet kent ! Ik wens de slachtoffers van het ongeluk heel veel sterkte , en hopelijk komt het goed met ze , en houden ze er niets aan over .
VdVonck (19-10-2011 om 12:32)
@ Rubber Ducky... Je kunt overal een file verwachten. Als er ergens een ongeval plaats gevonden heeft o.i.d. staat het vast. Dat kan op iedere weg/straat en op ieder moment van de dag!
@ rubber ducky (19-10-2011 om 12:25)
Iedere ochtend file al zolang daar de tunnel is . trekker =ook verkeer en mag daar rijden geen trekkers = geen eten als je dus even de moeite neemt om via m.burg te rijden geen centje pijn iets meer km maar geen ergernis tja en geen andere dingen doen dan op je voorganger letten =ook geen ongeluk
Cookie-instellingen beheren