Weerbericht:
Enkele buien, mogelijk met onweer. Maandag wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man rijdt in op agenten bij controle

Toegevoegd: 22-10-2011, 12.40 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Vlissingen heeft vannacht een man een stopteken genegeerd. Hij reed vervolgens in op twee politieagenten.

De 20-jarige Middelburger kreeg even voor 03.30 uur tijdens een controle op de Oude Veerhavenweg in Vlissingen een stopteken. Hij verhoogde echter zijn snelheid en reed op de agenten af. Door opzij te springen konden zij voorkomen dat ze werden aangereden.

De automobilist reed daarna weg richting de A58 en reed naar Oost-Souburg. Korte tijd later werd de auto gespot in de Middelburgsestraat en de bestuurder werd aangehouden. De man, die geen rijbewijs heeft en bijna 1,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken, is naar Torentijd gebracht en in verzekering gesteld.

Beide agenten hebben aangifte gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zo zal het gaan (22-10-2011 om 18:03)
Het zal allemaal wel met een sisser aflopen voor die man. Hij word verminderd toerekeningsvatbaar verklaard, en dat is hij ook in wezen. Want dan ben je niet goed bij je verstand toch? Nee, als het aan de rechters en advocaten ligt, is deze man snel weer vrij. Sterkte voor de agenten.
John (22-10-2011 om 17:28)
Ja, leuke reacties en ik snap de frustatie. Maar als agent wordt er van je verwacht rekening te houden met dit soort situaties. Deze situaties worden getraind tijdens de opleiding en tijdens tussentijdse cursussen. Je staat er als agent voor alcohol en alcohol verhoogt het agressieniveau!
E muller (22-10-2011 om 15:13)
Hopelijk wordt dit persoon vervolgd wegens poging van doodslag op de agenten ! Groot gelijk dat de agenten aangifte gedaan hebben sterkte!
Spontaan (22-10-2011 om 15:04)
De zwaarste straf is nog te licht voor deze crimineel!!!
Piet (22-10-2011 om 13:25)
Levensgevaarlijk gedrag. Het gaat nog een keer mis en dan betuigt men spijt achteraf.