Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twaalf man op onderzoek dode

Toegevoegd: 19-12-2011, 10.59 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft twaalf man gezet op het onderzoek naar de dode vrouw in Goes. Het slachtoffer is de 31-jarige bewoonster.

De aangehouden verdachte is een bekende van het slachtoffer. De politie onderzoekt wat de oorzaak is van het overlijden van de vrouw. Rechercheurs verhoren vandaag de verdachte en enkele getuigen. Tevens wordt een buurtonderzoek gehouden.


Ook zal vandaag nog nader forensisch onderzoek in de woning van het slachtoffer worden verricht. Om meer informatie over het overlijden te weten te komen, zal morgen sectie worden verricht. De politie werkt momenteel met twaalf politiemensen aan dit onderzoek.
 
Zie ook:
- Dossier 'Moord en doodslag in Zeeland'
- Dode vrouw mogelijk omgebracht (18-12-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cootje (19-12-2011 om 11:08)
Wat vreeselijk ken een van de kinderen wens allen veel sterkte
Cookie-instellingen beheren