Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw kwam niet door geweld om

Toegevoegd: 21-12-2011, 19.03 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De vrouw die zondagavond dood werd gevonden in Goes is niet omgekomen door geweld. De exacte doodsoorzaak is voorlopig echter nog onbekend.


De politie heeft dinsdag sectie gedaan op het lichaam van de 31-jarige bewoonster van een huis aan de M.D. de Grootstraat. Volgens de politie is de exacte doodsoorzaak daar niet uit naar voren gekomen, maar is wel zeker dat zij niet door geweld om het leven is gekomen.

Na de vondst van het stoffelijk overschot werd een man opgepakt als verdachte. Hij is inmiddels weer in vrijheid gesteld. Hij werd aangehouden om zijn rol bij het overlijden van de vrouw te onderzoeken. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen voor zijn betrokkenheid bij de dood van de vrouw. 

Naar aanleiding van de sectie vindt nog toxicologisch onderzoek plaats. De resultaten van dit vervolgonderzoek zullen geruime tijd op zich laten wachten. Volgens de politie duurt het waarschijnlijk enkele maanden voordat er resultaten bekend zijn.

Zie ook:
- Dossier 'Moord en doodslag in Zeeland'
- Tientallen tips in zaak dode vrouw (20-12-2011)
- Getuigen gezocht in zaak dode vrouw (19-12-2011)
- Twaalf man op onderzoek dode (19-12-2011)
- Dode vrouw mogelijk omgebracht (18-12-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ Veel warmte toegenwenst (22-12-2011 om 14:28)
Sterkte voor haar vriend. Het zal niet altijd makkelijk zijn geweest en nu zeker niet!!
Jan (22-12-2011 om 12:39)
Diep triest voor de kids en haar vriend zal je overkomen om opgepakt te worden voor moord maar het muisje heeft een staartje en je mag niet lelijk praten maar mevr had misschien al een hartafwijking zonder dat ze het wist veel drugsgebruik kan ook fataal worden en dat deed mevrouw zeer freqent
Rielke (22-12-2011 om 09:14)
"fijn" voor de familie om te weten dat ze een "natuurlijke" dood is gestorven! Ze was bekend om haar multi gebruik en feest leven maar dat zegt nog niks over haar als moeder! want dat was ze wel een MOEDER en daar kunnen velen nog van leren. rip LU!
MH (22-12-2011 om 08:29)
Iedereen is nu gefixeert op de buurvrouw en dat vind ik ook niet eerlijk. @Caro zonder drugs zou de wereld er weer een stuk beter uit zien dan waren de ruzies die mensen wel eens hebben ook normaler. Tegenwoordig is het niet anders dan moord en doodslag.
C (22-12-2011 om 07:55)
Geen oordeel..gewoon heel erg veel stertke voor familie en vrienden in deze sware tijd
IlonaL (22-12-2011 om 01:20)
Echt verschrikkelijk, weet nog steeds niet wat ik moet zeggen. Vedat, ik ben blij dat ze je eindelijk hebben laten gaan, is te gek voor woorden heel veel sterkte, ook voor fam en vrienden. RIP Evelien
Cookie-instellingen beheren