Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist (41) heeft erg veel haast

Toegevoegd: 18-01-2012, 20.31 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 41-jarige automobilist uit de gemeente Goes moest woensdagochtend op de Waldammeweg in Middelburg zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel te hard over de Sloeweg-Noord bij Nieuwdorp had gereden.

De politie zag de man rijden op de Europaweg-Noord bij Nieuwdorp, waar hij al te hard reed. Hij reed eerst de Engelandweg op en daarna de toerit Sloeweg-Noord, beide keren zonder richting aan te geven.


Op de Sloeweg-Noord werd een, gecorrigeerde, snelheid van 156 kilometer per uur bereikt. Hier mag maximaal 100 kilometer per uur gereden worden. De man ging vervolgens Torenweg te Middelburg op met ongeveer 80 kilometer per uur, waar 50 kilometer per uur is toegestaan.

Na het nemen van enkele rotondes zonder richting aan te geven, werd de automobilist uiteindelijk op de Waldammeweg staande gehouden. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (19-1-2012 om 07:36)
Richting aangeven is heel goed,dat daar op gecontroleerd word,vele geven geen richting aan op de rotonde of elders,of er zijn er genoeg die richting aangeven en rijden door naar de volgende afslag,tja dat is vragen om ongelukken.
Cookie-instellingen beheren