Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Loverboys actief op Walcheren

Toegevoegd: 01-03-2012, 15.14 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op Walcheren zijn momenteel loverboys actief. Het Scheldemondcollege heeft daar onlangs een waarschuwing over uitgegeven. De politie heeft voor zover bekend nog niemand kunnen aanhouden.
 
De loverboys zouden met name actief zijn in Vlissingen en Oost-Souburg. Nadat ze hun slachtoffers via sociale media hebben benaderd, worden ze vaak seksueel misbruikt. De loverboys die nu actief zijn, zouden dat onder meer doen bij garageboxen.
 
Tot nu toe zou de politie weinig kunnen doen omdat de betrokken meisjes meestal geen aangifte willen doen. Docenten van het Scheldemondcollege hebben leerlingen recentelijk opgeroepen om hulp te zoeken als ze met een loverboy in aanraking zijn gekomen.
 
De politie kon vandaag geen nadere informatie verstrekken over de zaak. Het is zodoende niet geheel duidelijk of de mannen die er loverboypraktijken op na houden al zijn opgespoord en of zij kunnen worden vervolgd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (1-3-2012 om 22:50)
@moeder van een verloren dochter Google eens op : ' loverboys ouders ' Dan vind je wat sites die je mogelijk kunnen helpen. Sterkte en succes!
Moeder van een verloren dochter (1-3-2012 om 21:32)
Mijn dochter is verloren... ze is qua leeftijd volwassen, qua verstand is ze een stuk jonger. Ook in handen van een verkeerde knul, maar hulpverlening doet niets, omdat ze "volwassen"is. Maar wee de gebeente als we zelf in ouden grijpen, dan zit straks de verkeerde vast.
VdVonck (1-3-2012 om 19:13)
Niet afwachten tot ze 'opgepakt' worden. We weten allemaal dat ze dan een taakstraf krijgen en ondertussen weer vrolijk verder gaan. Gelukkig moet mijn dochter niets van dat soort weten!
Mike (1-3-2012 om 17:37)
Loverboys zijn het laagste van het laagste. Te lui om zelf te gaan werken en teren op de ellende van een ander. Ik begrijp dat het om meiden gaat die vaak kwetsbaar zijn en gevoelig voor dit soort typetjes, maar meiden: DENK NA!!!
C (1-3-2012 om 17:36)
@hekel aan loverboys kijk dat zijn de antwoorden daar zouden ze in westkapelle eens voorbeeld aan moeten nemen..
Hekel aan loverboys (1-3-2012 om 16:47)
Als de politie er niks aan kan doen en mijn dochter is in handen gevallen van een loverboy dan kan ik ze nu al duidelijk maken dat ik het zelf wel oplost .
Cookie-instellingen beheren