Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Loverboys actief op Walcheren

Toegevoegd: 01-03-2012, 15.14 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op Walcheren zijn momenteel loverboys actief. Het Scheldemondcollege heeft daar onlangs een waarschuwing over uitgegeven. De politie heeft voor zover bekend nog niemand kunnen aanhouden.
 
De loverboys zouden met name actief zijn in Vlissingen en Oost-Souburg. Nadat ze hun slachtoffers via sociale media hebben benaderd, worden ze vaak seksueel misbruikt. De loverboys die nu actief zijn, zouden dat onder meer doen bij garageboxen.
 
Tot nu toe zou de politie weinig kunnen doen omdat de betrokken meisjes meestal geen aangifte willen doen. Docenten van het Scheldemondcollege hebben leerlingen recentelijk opgeroepen om hulp te zoeken als ze met een loverboy in aanraking zijn gekomen.
 
De politie kon vandaag geen nadere informatie verstrekken over de zaak. Het is zodoende niet geheel duidelijk of de mannen die er loverboypraktijken op na houden al zijn opgespoord en of zij kunnen worden vervolgd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (1-3-2012 om 16:16)
Verplichte castratie voor loverboys zou een goed initiatief zijn.
Wittewijk (1-3-2012 om 16:16)
Zijn er ook nog ouders die ff naar de garage boxen gaan?en ff helemaal los gaan op de boys voor je dochter? kom op man de politie verwacht gewoon dat je zelf wat doen want die hebben het druk met geld binnen halen de P is er niet meer voor ons is dit nou nog niet duidelijk?
Jaap (1-3-2012 om 15:20)
Ook in dit kader het advies van Theo Hiddema volgen?
Cookie-instellingen beheren