Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geen vervolging medewerker opvang

Toegevoegd: 06-04-2012, 15.53 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De 24-jarige KOW-medewerker die werd beschuldigd van ontucht wordt niet vervolgd. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) zojuist gemeld.

De man werd op 7 februari aangehouden. Hij zou vanuit zijn functie als medewerker van kinderopvang Tuimelaar in Vlissingen ontucht hebben gepleegd met een 3-jarig meisje. De ouders van dat meisje deden aangifte. De man werd dezelfde dag nog aangehouden. Hij werd op 10 februari weer vrijgelaten omdat het OM geen reden zag de man nog langer vast te houden.


Volgens het OM heeft het ingestelde onderzoek niet geleid tot een verdere onderbouwing van de verdenking. Ook zijn er geen nieuwe aangiften tegen de man gedaan. Er is daarom volgens het OM onvoldoende reden de Middelburger te vervolgen.

De medewerker de ouders van het meisje zijn geinformeerd over het besluit van het OM. Ook de ouders en verzorgers van andere kinderen op kinderopvang Tuimelaar zijn inmiddels in kennis gesteld.
 
Zie ook:
- Verdachte ontucht vrijgelaten (10-02-2012)
- Medewerker opvang opgepakt om ontucht (07-02-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (8-4-2012 om 11:16)
Waar rook is is meestal vuur. Een kind van 3 verzint zulke dingen niet en getuigen zijn er niet dus moeilijk te bewijzen. Veel sterkte voor het slachtoffertje en haar ouders en ik hoop dat ooit de waarheid boven tafel komt. Schuld is niet bewezen maar de onschuld ook zeker niet!!!
Gerard Janse (7-4-2012 om 19:55)
In nederland ben je onschuldig tot het tegendeel word bewezen. De man is niet schuldig bevonden, maar blijkbaar word hij alleen niet meer vervolgd. De man zn leven is waarschijnlijk voorbij. Toch zou het niet meer dan normaal zijn als Justitie zegt: de man is ONSCHULDIG ipv word niet meer vervolgt
Marjo (7-4-2012 om 18:01)
Nou, medewerker, ik hoop dat je het allemaal weer op de rails krijgt na zo'n zwaarbeladen beschuldiging. Wat zou het toch prettig zijn als EN politie EN media wat zorgvuldiger omgingen met beschuldigingen als er nog niets bewezen is.
@wim (7-4-2012 om 13:57)
Wim ik lees nergens dat het niet waar zou zijn. Er is gewoon onvoldoende bewijs om de man te vervolgen. Of het echt waar is weet alleen deze man en het kindje. Maar ja wie geloofd een 3-jarig kindje? Volgens mij verzint zo'n kind dit ook niet als er echt niets gebeurd is.
Vlissinger (7-4-2012 om 11:01)
@Wim: inderdaad, als je zo'n naam krijgt, kom je hier nog maar moeilijk vanaf, zelfs als je onschuld bewezen is sterkte!
Esther (7-4-2012 om 10:19)
Logisch, als het echt gebeurt is, dat er niet meerdere aangiftes zijn. hoe oud zijn de kinderen daar? mijn zoontje was 5 en vertelde het me na een zeer moeilijke emotionele periode voor hem het aan mij pas na bijna 1 jaar. wat kan je dan verwachten van nog jongere kinderen?
Cookie-instellingen beheren