Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Waarschuwing voor oplichter

Toegevoegd: 25-04-2012, 20.55 uur
Door: Roland de Jong
IJZENDIJKE - De politie waarschuwt voor een oplichter die 'peperdure' pannensets voor een bedrag van honderd euro verkoopt.


De pannenset is van Zwitserse makelij en de verkoper doet het voorkomen dat de set van een overschot is. De pannen werden dinsdag in IJzendijke voor tweehonderd euro aan een 58-jarige man uit de gemeente Sluis te koop aangeboden; hij heeft uiteindelijk de pannenset voor honderd euro gekocht.

De politie adviseert om voorzichtig met dergelijke aankopen -en verkopers- te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lowie (26-4-2012 om 16:58)
Reed ook al rond in sas van gent met donkere mercedes bood mij ook een goedkope pannen set aan ook over van een beurs zogezegd maar daar trappen we niet in
Barracuda (26-4-2012 om 16:29)
Ja, wie trapt daar nou in, of heb je misschien geld te veel?
Annie (26-4-2012 om 15:25)
Ehm ik snap Niet waarom de mensen hier aangifte voor doen. Je koop toch zelf dat panneset. Als iemand zoiets aan de deur verkoopt is toch meestal niet te vertrouwen.. Ik zou het in ieder geval nooit doen.
De Gier (26-4-2012 om 11:57)
Reed laatst in Kloetinge. Rijdt in een dikke mercedes, spreekt met een Duits accent.
Danny (26-4-2012 om 10:31)
Ik begrijp het probleem niet, is toch lekker goedkoop Zwitsers kwaliteit product voor weinig geld.
Chantal (26-4-2012 om 08:14)
Deze pannenverkoper is ook actief in Axel. Hij sprak mij ook aan op de Nieuwendijk. Zilvergrijze station. K hoorde later dat hij op de Nassaustraat mensen had benaderd maar toen reed hij ( of zn compagnon?) in een donker kleurige auto. Het ging zo snel en kwas te verbaasd om het kenteken te noteren
Cookie-instellingen beheren