Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Waarschuwing voor oplichter

Toegevoegd: 25-04-2012, 20.55 uur
Door: Roland de Jong
IJZENDIJKE - De politie waarschuwt voor een oplichter die 'peperdure' pannensets voor een bedrag van honderd euro verkoopt.


De pannenset is van Zwitserse makelij en de verkoper doet het voorkomen dat de set van een overschot is. De pannen werden dinsdag in IJzendijke voor tweehonderd euro aan een 58-jarige man uit de gemeente Sluis te koop aangeboden; hij heeft uiteindelijk de pannenset voor honderd euro gekocht.

De politie adviseert om voorzichtig met dergelijke aankopen -en verkopers- te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marlia (25-4-2012 om 21:29)
Vorig jaar is mijn man benaderd. Hij is altijd zeer terughoudend, maar de verkoper hing een heel gelikt praatje op. Bovendien ging het zo razendsnel dat hij geen tijd had om rustig na te denken. We hadden nieuwe pannen nodig, binnen 10 minuten waren we € 125 armer en een 7-delige pannenset rijker.
Arie (25-4-2012 om 21:15)
Rijdt deze verkoper toevallig in een nieuwe zilvergrijze mercedes vito bus en verkoopt hij ook dopsleutelsets, generatoren en kango's? Op Noord Beveland is hij ca een maandje geleden langs geweest, heb hem weggestuurd.l
Bob (25-4-2012 om 21:15)
Ik vind het zowiezo al raar dat je een pannenset zo koopt ''aan de deur'', als ik er een nodig heb ga ik wel naar de blokker ofzo! Eigen schuld....
Cookie-instellingen beheren