Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Waarschuwing voor oplichter

Toegevoegd: 25-04-2012, 20.55 uur
Door: Roland de Jong
IJZENDIJKE - De politie waarschuwt voor een oplichter die 'peperdure' pannensets voor een bedrag van honderd euro verkoopt.


De pannenset is van Zwitserse makelij en de verkoper doet het voorkomen dat de set van een overschot is. De pannen werden dinsdag in IJzendijke voor tweehonderd euro aan een 58-jarige man uit de gemeente Sluis te koop aangeboden; hij heeft uiteindelijk de pannenset voor honderd euro gekocht.

De politie adviseert om voorzichtig met dergelijke aankopen -en verkopers- te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko (26-4-2012 om 00:41)
Vorige week nog verkoper met tools gereedschappen, accu boormachines slijptol kettingzaag en sleutelset voor belachelijke prijzen. Kerel rijd in grijze mercedes vito (nieuw model)
Erik (25-4-2012 om 22:21)
Ben niet de enige ben hier in het altijd rustige scherpenisse ook BIJNA in getrapt niet gedaan moet ik hier melding van maken bij de politie ja of nee heb het destijds maar laten doen
Kees (25-4-2012 om 21:59)
Die man rijdt in een grijs busje, ik dacht een mercedes. vorige week eilde hij electrisch gereedschap aan me verlope, toen ik voor een brug stond te wachten
Ivo (25-4-2012 om 21:52)
Ik ben er ook ingetrapt een aantal maanden geleden. Dus niet kopen!
Pier (25-4-2012 om 21:34)
Dit is geen oplichting anders zou het zijn als de verkoper 500 euro vraagt en het maar 100 euro waard is, Zo werd mij een messen set aangeboden voor 250 euro en ik kreeg het voor 50 euro de koffer is mij het geld al waard en de messen zijn prima. Moraal van mijn verhaal flink afdingen. gr p
Marlia (25-4-2012 om 21:31)
Het "merk" van de pannen: Steigenberger. De pannen zijn niet slecht maar de zogenaamde garantie is bedrog! Zoek op internet naar Steigenberger en er volgt een lange rij "mede-slachtoffers" Treft u zo'n verkoper: noteer zijn nummerbord en meld het bij de politie!
Cookie-instellingen beheren