Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man krijgt taakstraf na diefstal pinpas

Toegevoegd: 06-07-2012, 09.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag een 49-jarige man uit Geersdijk een taakstraf van 120 uur waarvan veertig voorwaardelijk opgelegd. Ook moet de man 590 euro schadevergoeding betalen. Tegen de man was tachtig uur taakstraf geëist. 


De Geersdijker werd ervan verdacht een groot deel van vorig jaar de bankrekening en pinpas van de dochter van zijn ex-vriendin voor eigen gewin te hebben gebruikt. Het meisje verbleef regelmatig tijdens weekenden bij de man.

Volgens de man gebruikte hij haar bankbescheiden omdat die van hem waren geblokkeerd. Van de beloofde terugbetaling was niets terechtgekomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (6-7-2012 om 11:53)
...120 uur waarvan veertig voorwaardelijk. Nou nou, daar zal die niet van terug hebben!
Komt er makkelijk van af (6-7-2012 om 10:16)
Dit is wer iets wat ik niet kan begrijpen!! Een taakstraf voor zo een persoon??? Nee gewoon de bak in en alles gelijk terug laten betalen. Geen geld. dan alles wat van waarde is verkopen . Misschien dat hij er dan van leert. Taakstraf een lachertje hoor de volgende is ook weer een slachtoffer
Cookie-instellingen beheren