Weerbericht:
Heldere nacht, in het noorden mist en laaghangende bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee zwaargewonden bij uitslaande brand

Toegevoegd: 10-07-2012, 17.16 uur - Update: 10-07-2012, 18.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEDEKENSKERKE - Bij een uitslaande brand in een vrijstaande woning aan de Kasteelhoekstraat in Hoedekenskerke zijn twee hoogbejaarde mensen zwaargewond geraakt.

De brand brak rond 14.00 uur uit. Bij aankomst van de hulpdiensten waren de twee personen in de woning. Zij zijn er door de brandweer uit gehaald. Om het vuur te bestrijden zijn er door de brandweer twee blusvoertuigen ingezet. Verder waren er vier ambulances ter plekke.


Rond 15.15 uur heeft de brandweer het sein brandmeester gegeven. Er zal nog een tijdje worden nageblust. Beide slachtoffers zijn in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Hier zijn beide slachtoffers behandeld door een arts van de traumahelikopter die naar het ziekenhuis was gevlogen.

De woning is door de brand grotendeels verwoest.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (16-7-2012 om 13:02)
Gisterenmiddag is de vrouw van 90 overleden. Wij leven mee met de familie.
VdVonck (11-7-2012 om 12:48)
Vershrkkelijk! Aan de foto's te zien heeft het vuur behoorlijk huis gehouden. Ik hoop dat deze mensen er snel bovenop komen. Het lijkt me erg zwaar als ze hierdoor niet meer zelfstandig kunnen wonen.
Cookie-instellingen beheren