Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diefstal en vernielingen op boot

Toegevoegd: 11-07-2012, 23.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tussen dinsdagavond 22.00 uur en woensdagochtend 06.50 uur is er ingebroken in een boot die aan de Meestoof in Middelburg lag. 


Uit de boot zijn geluids- en beeldapparatuur weggenomen. Verder zijn vernielingen gepleegd aan de boot.

Zo is er een deur vernield en is er een brandblusser leeggespoten in de boot.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Watersporter Goes (15-7-2012 om 15:12)
Het beste is een klein alarmsysteem te monteren in een boot met bijv. een kleine ipcamera. Op deze manier kun je boot in de gate houden via een smartphone en schrikt het evt. inbrekers af. Je hebt lang gespaard voor een mooi schip en bezuinig dan niet op een simpel en goedkoop alarmsysteem.
Jachtbezitter (14-7-2012 om 23:02)
@ rico dit is zelden dat dit gebeurt het blijken een stel junks te zijn heb ik gehoort .. Dit gebeurt overal ..aan deze kant van de haven is er wenig inbraken! Dit is puur toeval en het schip lag ook achteruit in zn box dus makklijker om aanboord te komen . T is gewoon laf. Oppakken die hap
Par56 (12-7-2012 om 13:17)
Zielig hoor, spul van een ander vernielen. Heb dan lef en laat je naam en telefoon nummer achter. Suc6 met het schade herstel en hoop dat het mee valt.
Rico_B (12-7-2012 om 10:38)
Het zal je boot maar zijn. Ik weet nu dat ik m daar niet gaat leggen. Hoop dat ze die gasten te pakken krijgen.
Jacht bezitter (12-7-2012 om 09:58)
Dit is gewoon echt erg die mensen zouden op vakantie gaan van het weekend ze hebben hier keihard voor gewerkt en dan dit heb de ravage gezien.
Cookie-instellingen beheren