Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Jongen (13) mishandeld door man

Toegevoegd: 21-08-2012, 19.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de Lange Vorststraat in Goes is dinsdag rond 15.30 uur een 13-jarige jongen uit de gemeente Borsele mishandeld. 


De jongen reed samen met twee vrienden op de fiets door de Lange Vorststraat, een voetgangersgebied, in de richting van de Hema. Hij was de achterste fietser en werd plotseling door een man rond zijn keel beetgepakt en van zijn fiets gesleurd. Hij kreeg enkele klappen tegen zijn achterhoofd en werd toen weer losgelaten.

De man, die een herenfiets bij zich had met aan beide zijden een fietstas, liep daarna verder in de richting van Halfords. Het gaat om een man van ongeveer 50 jaar oud met een baardje. Hij droeg een zwarte broek en een wit overhemd. De politie zoekt getuigen van het voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nounou (23-8-2012 om 07:57)
Ja, als het "slachtoffer" liegt over de oorzaak, dan zal hij de "mishandeling" ook wel vet aangedikt hebben. Laat u niet van de wijs brengen door het woord "mishandeling", mensen.
Susanne (23-8-2012 om 07:51)
Ik loop altijd naar school met mijn twee dochters, en ook dan moet ik uitkijken voor de fieters die over de stoep moeten fietsen. Omdat dat net iets korter is. Maar jong en oud en ze gaan geen millimeter voor je opzij.
Dorpsbewoner (23-8-2012 om 07:45)
@ Marja: je hebt het met taalfouten over een ander fietspad en over Christelijke jongeren, slaat nergens op! Dat zegt waarschijnlijk iets over het IQ van Marja! Goede zaak dat de man zich ermee bemoeit als er iemand aan wordt gereden, zet fiets maar op slot, sleutel op politieburo, handjes thuis!
J (22-8-2012 om 20:53)
Ik denk dat deze hele zaak behoorlijk opgeblazen wordt. Ik zie ook wel eens van die ventjes lekker aso door het voetgangersgebied scheuren. Vaak ook nog met losse handen. Zeg jeer wat van wordt je uitgelachen of krijg je een grote mond. Deze keer kwam er waarschijnlijk eentje de verkeerde tegen.
Anja (22-8-2012 om 20:29)
Wat die kinderen gedaan hebben is niet goed je kan en mag niet fietsen in een voetgangersgebied maar dat rechtvaardigt niet dat een volwassen man een kind slaat dit mag en kan ook absoluut niet pak zo een gast dan aan arm of zo en bel de politie maar speel geen eigen rechter
Mieke (22-8-2012 om 19:01)
Ferek laat je dochter aangifte doen, want anders wordt die man gestraft. Enkele van die snotjong reden een paar weken terug bijna mijn kleindochter van 2 jaar aan en ik kon de ergste ziektes krijgen die er maar waren toen ik er wat van zei, belachelijk gewoon er moet veel beter op gelet worrden.
Cookie-instellingen beheren