Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Jongen (13) mishandeld door man

Toegevoegd: 21-08-2012, 19.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de Lange Vorststraat in Goes is dinsdag rond 15.30 uur een 13-jarige jongen uit de gemeente Borsele mishandeld. 


De jongen reed samen met twee vrienden op de fiets door de Lange Vorststraat, een voetgangersgebied, in de richting van de Hema. Hij was de achterste fietser en werd plotseling door een man rond zijn keel beetgepakt en van zijn fiets gesleurd. Hij kreeg enkele klappen tegen zijn achterhoofd en werd toen weer losgelaten.

De man, die een herenfiets bij zich had met aan beide zijden een fietstas, liep daarna verder in de richting van Halfords. Het gaat om een man van ongeveer 50 jaar oud met een baardje. Hij droeg een zwarte broek en een wit overhemd. De politie zoekt getuigen van het voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patewa (22-8-2012 om 17:43)
Kom op joh 13 jarige die fietst in een voetgangers gebied?? Verdien je dan klappen?
Brenda (22-8-2012 om 16:52)
Dat iemand fietst op een voetgangersgebied klopt inderdaad niet, maar om dan als 'volwassen' man van 50 een kind van z'n fiets te sleuren en klappen te geven is toch heel ver gezocht hoor! Is tegenwoordig het fatsoen niet op te brengen om iemand normaal aan te spreken op zijn/haar 'daden'?
Fofies (22-8-2012 om 16:31)
Fietsende jeugd vertel mij wat....een ergernis vaak. van mij kunnen ze ook een corrigerende tets krijgen. regels zijn regels ook de jeugd moet zich daar aan houden.
Judy (22-8-2012 om 15:00)
Of Freek's verhaal klopt of niet doet er niet toe! Het gaat er om dat een volwassen vent een kind mishandeld. Zijn jullie nou goed aan het praten dat die man dit gedaan heeft? Jullie moeten je schamen! Had het knulletje afgeleverd bij politie mijnheer, dan was u een grote vent. Nu een grote schoft!
Vlissinger (22-8-2012 om 14:30)
@Wes, jouw mattie freek rijdt dus niet meer door een voetgangers gebied, die is er op de juiste manier achter gekomen dat dat niet mag en 18 jaar cel??? jouw reactie zegt al genoeg.
Jan (22-8-2012 om 12:54)
Hangen daar camera's?? Indien ja, dan effe de beelden opzoeken. Op een valse aangifte staat nog meer straf.
Cookie-instellingen beheren