Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier gewonden bij vechtpartij Mburg

Toegevoegd: 22-08-2012, 22.13 uur - Update: 23-08-2012, 09.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij een vechtpartij tussen een aantal meisjes op het Groene Woud in Middelburg zijn woensdagavond rond 20.15 uur vier gewonden gevallen. Bij de vechtpartij werd een knuppel en een mes gebruikt.  


Om 20.10 uur ontstond het gevecht. Toen de politie ter plaatse kwam, bleken drie mensen gewond te zijn, de daders waren net gevlucht. Drie meisjes uit Middelburg van 14, 15 en 16 jaar werden ietsje verderop op de Langevielesingel aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De politie denkt dat ze bij de vechtpartij betrokken waren.  

Omdat sprake was van drie gewonden kwamen evenzoveel ambulances ter plaatse. Een man hielp de slachtoffers tijdens het gevecht en raakte hierbij aan zijn hoofd gewond. Hij is ter plaatse medisch verzorgd en hoefde niet naar het ziekenhuis. De slachtoffers: een vrouw (21) uit Vlissingen en een andere vrouw/meisje zijn voor nader onderzoek naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De Vlissingse had een messteek in haar rug opgelopen, terwijl het andere slachtoffer een flinke hoofdwond had. 

Tussen Het Groene Woud en de Langevielesingel is de weg lange tijd afgesloten geweest voor het politieonderzoek. Een politiehond heeft gezocht naar een wapen. Wat de oorzaak van de vechtpartij was, is vooralsnog onbekend.

Omstreeks 22.00 uur was het politieonderzoek in de omgeving afgerond en werd de afzetting opgeheven.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (23-8-2012 om 22:26)
Sorry hoor iemand.Er is geen enkele reden die de actie van deze meiden kan goedpraten. zulke jonge meiden en dan met mes en knuppel, moest inderdaad mijn dochter niet zijn.
Iemand (23-8-2012 om 21:23)
Sorry hoor francoise weet je toevallig wat er is gebeurd dan?? Volgens mij niet en je kan dit hier ook nergenst terug vinden.. D enigste die weten wat er is gebeurt zijn de dames zelf dus bemoei je er alsjeblieft niet mee en kijk eerst naar jezelf
Francoise (23-8-2012 om 20:02)
Als dit een dochter van mij was geweest had ze toch een poosje op de blaren kunnen zitten. Die tienerruzies worden tegenwoordig wel héél erg opgeblazen. Kijk naar het meisje in Arnhem. Willen deze dames ook zo eindigen of in de gevangenis terecht komen? Dom, dom, dom. gebruik je gezonde verstand of als je dat niet hebt, ga in therapie om je woede te leren beheersen! Over een paar jaar schaam je je kapot hierover.
Frans (23-8-2012 om 15:52)
14,15 en 16? Gewoon straffen als een volwassene. Poging tot doodslag..
Pippa (23-8-2012 om 14:15)
Wat voor maatschappij leven we tegenwoordig,er lopen te veel gestoorden rond zonder enige vorm van begeleiding!!!!!
Marijke (23-8-2012 om 11:13)
Het moet toch niet gekker worden. Die snotblagen met mes en knuppel.
Cookie-instellingen beheren