Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier gewonden bij vechtpartij Mburg

Toegevoegd: 22-08-2012, 22.13 uur - Update: 23-08-2012, 09.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij een vechtpartij tussen een aantal meisjes op het Groene Woud in Middelburg zijn woensdagavond rond 20.15 uur vier gewonden gevallen. Bij de vechtpartij werd een knuppel en een mes gebruikt.  


Om 20.10 uur ontstond het gevecht. Toen de politie ter plaatse kwam, bleken drie mensen gewond te zijn, de daders waren net gevlucht. Drie meisjes uit Middelburg van 14, 15 en 16 jaar werden ietsje verderop op de Langevielesingel aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De politie denkt dat ze bij de vechtpartij betrokken waren.  

Omdat sprake was van drie gewonden kwamen evenzoveel ambulances ter plaatse. Een man hielp de slachtoffers tijdens het gevecht en raakte hierbij aan zijn hoofd gewond. Hij is ter plaatse medisch verzorgd en hoefde niet naar het ziekenhuis. De slachtoffers: een vrouw (21) uit Vlissingen en een andere vrouw/meisje zijn voor nader onderzoek naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De Vlissingse had een messteek in haar rug opgelopen, terwijl het andere slachtoffer een flinke hoofdwond had. 

Tussen Het Groene Woud en de Langevielesingel is de weg lange tijd afgesloten geweest voor het politieonderzoek. Een politiehond heeft gezocht naar een wapen. Wat de oorzaak van de vechtpartij was, is vooralsnog onbekend.

Omstreeks 22.00 uur was het politieonderzoek in de omgeving afgerond en werd de afzetting opgeheven.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leomon (23-8-2012 om 10:40)
Dat is toch wel wat om op die leeftijd al een poging tot doodslag op je naam te hebben
Robbie (23-8-2012 om 10:18)
Zo zie je maar: zonder COFFEESHOP gebeurt dit ook!! Dus burgemeester waar blijft die coffeeshop in Mi'burg?? Misschien wordt het dan weer een btje rustiger... Tis toch te gek dat ze gelijk gaan steken en knuppels gaan gebruiken.. Vroeger kon je iemand nog eens een corrigerend tikje geven....
Ien (23-8-2012 om 07:40)
Bizar, bizar!! Ongelofelijk waar gaat dit heen!
Janneke (23-8-2012 om 07:33)
Wat bezielt deze meiden? Gaan we tegenwoordig een ruzie beslechten met een knuppel en een mes? Het zou mijn dochter niet moeten zijn want dan kan ze heel lang op de blaren zitten. Volgende keer beroven ze iemand van het leven voor een futiliteit en is hun leven naar de knoppen.
Andre (23-8-2012 om 00:04)
Oké, en wie gaat er nu zeuren over kosten en belastinggeld? Of doen we dat alleen als er een duits jongetje van 4 vermist wordt?
Cookie-instellingen beheren