Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsendief mishandelt getuige

Toegevoegd: 27-08-2012, 15.10 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - In Renesse is zondag rond 04.00 uur een man aangehouden wegens een poging tot het stelen van een fiets. Hij werd betrapt en mishandelde een getuige.


De man deed een poging een fiets te stelen uit een tuin van een woning aan de Stoofweg in Renesse. Een17-jarige jongen uit Burgh Haamstede die zich in de woning bevond zag dit gebeuren en ging de man achterna.

Hij greep de dief vast, maar werd vervolgens door de fietsendief tegen de grond gewerkt en mishandeld. De politie aangehouden verdachte is een 21-jarige man uit Duitsland.




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
DvR (27-8-2012 om 17:03)
@ Hvdv, Nederland heeft niet de legale middelen om iemand uit de EU te bannen.
Ellis (27-8-2012 om 15:20)
Zo, gelijk terug naar Duitsland en er nooit meer in, en die knul die de dief achterna ging is een held, harstikke goed gedaan, ik hoop dat je snel hersteld, want het is verschrikkelijk dat nog mishandeld bent ook!
Hvdv (27-8-2012 om 15:18)
Flinke boete en uitwijzen als ongewenst vreemdeling
Cookie-instellingen beheren