Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 85 km

Zwaargewonde in Middelburg

Toegevoegd: 04-09-2012, 16.45 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij zorgcentrum Swerf Rust in Middelburg is vanmiddag iemand zwaargewond bij een val van hoogte.

Volgens de politie viel het slachtoffer rond 15.30 uur van drie hoog naar beneden. Vermoedelijk raakte het slachtoffer tijdens zijn val een zonnescherm. Er werden direct een ambulance, een motorambulance en een traumahelikopter opgeroepen. Ook spoedden meerdere politie-eenheden zich ter plekke.


Het slachtoffer werd op een wervelplank gelegd en gestabiliseerd totdat het traumateam ter plekke was. De landende traumahelikopter zorgde voor een flinke toestroom van publiek. Hierop werden haastig enkele parasols om het slachtoffer heen gezet.

De gewonde is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De arts van het traumateam reed mee in de ambulance en zodoende vloog de traumahelikopter even later ook naar Goes. Bij de landing stond de brandweer stand-by.

De technische recherche is ter plekke om onderzoek te doen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hetty (6-9-2012 om 22:02)
Heb dit zelf jaren geleden meegemaakt als verzorgende bij Het Gasthuis in Goes. Toen viel deze bewoonster van een balkon van de derde verdieping aan de Oostwal kant. Op een Zaterdag namiddag. Dus winkelend publiek wat naar hun auto terug liep. We hadden kijkers genoeg, en als verzorgende sta je daar
Middel;burger (6-9-2012 om 18:07)
Sterkte en geconduleerd voor de nabestaande van de man
Mientje (6-9-2012 om 15:54)
De mensen die dichtbij het slachtoffer staan is inderdaad personeel. de ramptoeristen staan gelukkig allemaal aan de weg.
Aanwezig (5-9-2012 om 21:03)
Functie verzorgende heet dus al ramptoerist blijkbaar.
Laurens (5-9-2012 om 17:12)
Foto's bekijken op deze website is geen vorm van ramptoerisme! Vanachter mijn PC zit ik geen hulpverlener in de weg.@kees, Als je goed naar het filmpje kijkt, kan de ambulance er nauwelijks langs. Eerst goed kijken voor dat je een mening geeft!
Ik (5-9-2012 om 17:05)
Diegene die op de foto staan zijn inderdaad personeelsleden van swerf-rust en liepen niet in de weg. Deden wat ze moesten doen.
Cookie-instellingen beheren