Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 118 km

Veel politie bij illegale houseparty

Toegevoegd: 22-09-2012, 13.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAMPERLAND - Op de Campensweg bij De Schotsman op Kamperland wordt op dit moment een illegale houseparty gehouden.


De politie is met relatief veel manschappen aanwezig en heeft de toegangswegen naar het terrein afgesloten. Naar schatting zijn er enkele honderden mensen aanwezig. 

Volgens de politie is het feest al over het hoogtepunt heen en gaan er op dit moment eerder mensen weg dan dat er mensen bij komen. De politie wil de feestvierders vooralsnog op een vreedzame manier manen hun spullen te pakken en naar huis te gaan. 

Volgens een vaste gast op camping De Schotsman is de houseparty vannacht rond 1 uur begonnen en is er sprake van ''een enorme toeloop''. Ook bestaat er zorg over het nabijgelegen natuurgebied. Deelnemers aan de houseparty zouden hebben laten weten dat ze van plan zijn tot maandagmorgen te blijven.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martijn (23-9-2012 om 11:52)
Beste Marijke: wie zijn "ze" en wat doet jou denken dat "ze" vinden dat alles maar mag en moet kunnen? Verder stoor ik mij enorm aan het woord "tegenwoordig" wat doet jou denken dat het vroeger anders was?
QuasiMoto (23-9-2012 om 10:39)
Noemen we dat tegenwoordig feest?
P.den Hollander (23-9-2012 om 09:38)
Ze moesten zo massaal aantreden als er werk aan de winkel was , maar dan zie je niemand.
Ga aub naar een onbewoond eiland (23-9-2012 om 02:04)
Laat ze dit volgende x aub op een onbewoond eiland doen en er geen bewoners mee lastig vallen. Ze kunnen toch ook gewoon naar een disco gaan? En waarom uit België en Oostenrijk hier naar toe rijden voor van die keiharde rotmuziek waar je een hele nacht van wakker ligt? Volgende keer direct ME erop!!
Martin (22-9-2012 om 19:59)
Haaaa heerlijke muziek. Net als vroeger. Te lang geleden. Helaas is dit niet toegestaan, maar toch....
Co (22-9-2012 om 19:33)
Feestje in Haren en feestje in Kamperland,als dat niet meer kan..., politie ga nu maar eens echte boeven vangen!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren