Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dieven plegen zes inbraken

Toegevoegd: 24-09-2012, 16.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De afgelopen dagen zijn er inbraken gepleegd in Kloosterzande, Middelburg en Oostkapelle. In totaal gaat het om zes inbraken. Dat meldt de politie.


Tussen zaterdagochtend 10.15 uur en zondagochtend is om 06.30 uur ingebroken in 3 woningen in Kloosterzande. De 3 woningen waar is ingebroken bevinden zich op de Groenendijk, de Monninkenstraat en de Zeedijk. Uit de woningen is onder andere geld, foto-apparatuur en sieraden gestolen.

Maandagochtend is door bewoners van 2 woningen in de Seisweg in Middelburg een inbraak ontdekt. Uit beide woningen is geld weggenomen en uit één woning is tevens een fiets gestolen.

Maandagochtend werd ook een inbraak ontdekt bij een bedrijf gelegen aan de Duinweg in Oostkapelle. Er is een geldbedrag weggenomen en er is een raam geforceerd
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
V12 (25-9-2012 om 09:45)
't Wordt weer winter.. gaat het weer beginnen?? Blijf toch van andermans spullen af en ga werken voor je centen..!!