Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 34 km

Anonieme brief over seksueel misbruik

Toegevoegd: 28-09-2012, 13.47 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar mensen die in een anonieme brief een man uit de gemeente Vlissingen hebben beschuldigd van seksueel misbruik.


Volgens de politie is er bij de recherche een brief binnengekomen uit naar van 'inwoners van Walcheren'. In de brief wordt gevraagd actie te ondernemen tegen een man uit de gemeente Vlissingen. Deze man zou zich volgens de briefschrijvers al enige jaren schuldig maken aan seksueel misbruik.

De recherche neemt de anonieme brief serieus en wil een onderzoek starten. "Wij verzoeken de briefschrijvers dan ook om uit de anonimiteit te treden en contact op te nemen met de recherche in Vlissingen. Zonder nadere informatie wordt verder onderzoek bemoeilijkt. Uiteraard worden alle gesprekken vertrouwelijk behandeld", zo laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mister t (29-9-2012 om 13:18)
Ik wil mezelf aanbieden dat u het verhaal verteld en dat ik dan wel de aangifte voor u gaat doen
Ceestwee (29-9-2012 om 10:36)
Daar zullen de slachtoffers van sexueel misbruik u erg dankbaar voor zijn
Zoekt en gij (29-9-2012 om 07:50)
Wat belachelijk dat de politie zich zelf ook al bezig houd met roddels en achterklap. iedereen kan wel wat verzinnen. maar mocht het toch waar zijn, dan moeten de briefschrijvers zich schamen dat ze persoonlijk geen melding durven doen terwijl er kinderen misbruikt worden. zeker uit westkapelle ?
Vlissingse (29-9-2012 om 07:17)
Zou dit wel waar zijn? Is dit misschien een wraakactie van de onbekende briefschrijver.En als het waar is?, dan had die persoon naar de politie moeten gaan, en NIET namens de bewoners van walcheren eem annonieme brief sturen, want dat is onzin. Je MOET bewijzen hebben.
Joesef (29-9-2012 om 00:42)
Brief schrijfer moet is goed over de ernst van dit feit denken alle onduidelekhijd die je geeft ben je zelf ook mederverantwoord ken je pligt
Piet (28-9-2012 om 22:43)
@thera: waar leest u dat er staat dat de brief namens ALLE inwoners is gestuurd? @van Belzen: u houdt liever uw mond als u weet van seksueel misbruik dan de dader aan te geven? Vind ik erger dan een brief anoniem insturen. Misschien is het wel familie van de beshuldigde en doen ze het daarom..?!
Cookie-instellingen beheren