Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Anonieme brief over seksueel misbruik

Toegevoegd: 28-09-2012, 13.47 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar mensen die in een anonieme brief een man uit de gemeente Vlissingen hebben beschuldigd van seksueel misbruik.


Volgens de politie is er bij de recherche een brief binnengekomen uit naar van 'inwoners van Walcheren'. In de brief wordt gevraagd actie te ondernemen tegen een man uit de gemeente Vlissingen. Deze man zou zich volgens de briefschrijvers al enige jaren schuldig maken aan seksueel misbruik.

De recherche neemt de anonieme brief serieus en wil een onderzoek starten. "Wij verzoeken de briefschrijvers dan ook om uit de anonimiteit te treden en contact op te nemen met de recherche in Vlissingen. Zonder nadere informatie wordt verder onderzoek bemoeilijkt. Uiteraard worden alle gesprekken vertrouwelijk behandeld", zo laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mo (28-9-2012 om 16:15)
@ Van Belzen Dat kan ik wel begrijpen dat je om deze dingen niet klikt misschien doe je zelf wel aan seksueel /(kinder) misbruik. en wil je zo je collega uit die branche het handje boven het hoofd houden. maar geen probleem ik begrijp jou.
Dirgni (28-9-2012 om 16:11)
Van Belzen, heb jij kinderen?? stel dat 1 van jouw kinderen zou zijn misbruikt, zou je dan ook zo'n rare reacties plaatsen? Dit heeft niets met klikken te maken, deze man moet gestopt worden, of moet het net zo gaan als met Joost uit Westkapelle, die jarenlang slachtoffers heeft gemaakt? Schrijver(s) van deze brief, maak je aub bekend, de politie moet getuigenverklaringen hebben, zodat ze onderzoek kunnen starten. Ik sta achter je!
Typisch zeeuws (28-9-2012 om 15:53)
Als dit volgens de briefschrijver al jaren aan de gang is, waarom dan nu pas aan de bel trekken? Of is dit net zo'n geval als in Westkapelle, iedereen weet het maar we vinden het wel best zo? Dat zeeuwen stug zijn is bekend, maar hopelijk toch niet te stug om bij zoiets meteen actie te ondernemen??
D (28-9-2012 om 15:50)
Dit lijkt mij toch ernstig genoeg om, als het waar is wat de briefschrijver zegt, in aktie te komen. Meld het dan als je niet wilt dat je naam bekend wordt bij Meld Misdaad Anoniem, dat maakt onderzoek een stuk makkelijker en sneller.
Hulpverlener @ van belzen (28-9-2012 om 15:29)
Niet juist dat men een brief schrijft uit naam van alle walchenaren, maar "klikken doe ik niet aan"? Westkapelse tafrelen dan maar? Ik noem misdaden melden geen klikken, verbeter de wereld en begin bij uzelf. Sommige daden vrágen om verraad en eisen een straf. Ik snap de wens van anonimiteit wel.
St Annaland (28-9-2012 om 15:17)
@VanBelzen; wilt u suggereren dat u hier meer van weet? Misschien kunt u het ook van een andere kant bekijken? Namelijk dat u potentiële, toekomstige, onschuldige slachtoffers beschermt. Deze persoon moet stoppen! Hij ruïneert de levens van zijn slachtoffers! Zij hebben levenslang!
Cookie-instellingen beheren