Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Auto's opengebroken Vlissingen

Toegevoegd: 19-10-2012, 18.28 uur
Door: Rolandde Jong
VLISSINGEN - In de nacht van woensdag op donderdag is in de wijk Lammerenburg in Vlissingen ingebroken in een zestal auto's.


De auto's stonden geparkeerd aan de Helmgras, de Houtwal, de Strandwal en de Vliedberg. De buit bestond onder meer uit airbags en navigatieapparatuur. In een enkel geval werd zelfs het hele dashboard gedemonteerd en weggenomen.

Het schadebedrag is niet bekend


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stefan (21-10-2012 om 14:05)
Het gaat weer lekker in bossenburg... kan de krant of internet niet lezen of er is weer wat gaande!!! Wanneer stopt het nou eens een x??? Polotie doe er eens wat aan in bossenburg voordat het egt de spuigaten uit gaat lopen... je kan er op gaan wachten!!!
Vlissinger (20-10-2012 om 13:22)
@Michel, droom verder. wat zou de politie hier aan kunnen doen dan? op heterdaad betrappen, verder niks. En de politie is niet overal tegelijk, achteraf is er niks meer aan te doen. @Jeroen, vooroordelen? heb je het gezien? had er dan wat aan gedaan. niks gezien? houd je mond.
F (20-10-2012 om 13:19)
Moet in ieder geval werk van prof's zijn.Iemand wel eens geprobeerd om een compleet dashboard zonder beschadigen uit een auto te demonteren? Ik wel, gaat niet gemakkelijk, ben je zo minstens een uur zoet mee..Deze gasten binnen wat? paar minuten? Word tijd dat diefstal echt bestraft gaat worden...
Mike b (20-10-2012 om 11:52)
Dank aan de regering en aan de euro . Want dit is resultaat van hun wanbeleid.
LA. Bakker (20-10-2012 om 11:11)
Michel, je snapt er echt de ballen van!
Division (20-10-2012 om 09:37)
Sowieso Oostblokkers. Die gaan voor airbag's. Sorry als je je niet kan gedragen. Terug naar je eigen land. "Ik ben zelf een buitenlander"
Cookie-instellingen beheren